Hoşgeldiniz  

Ataşehir MHP’den CHP’li Kabakçı’ya tepki!

admin | 20 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

atasehir_mhpden_chpli_kabakciya_tepkiAtaşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’nın barış süreci ile ilgili yaptığı açıklamaya karşılık olarak Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı tepki gösterdi.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’nın barış süreci ile ilgili yaptığı “Ben bu süreçte hangi lider bu kanı durdurursa hangi lider olursa olsun bu, onun ellerini değil ayaklarını öperim” açıklamasına karşılık olarak Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı tepki gösteren açıklama yaptı.

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Kabakçı’nın barış süreci ile ilgili yaptığı “Ben bu süreçte hangi lider bu kanı durdurursa hangi lider olursa olsun bu, onun ellerini değil ayaklarını öperim” açıklamasına karşılık olarak Ataşehir MHP İlçe Teşkilatı tepki gösteren açıklama yaptı.

Basın mensuplarıyla kahvaltılı bir toplantı gerçekleştiren MHP Ataşehir İlçe Teşkilatı, Belediye Başkan Yardımcısı Kabakçı’nın Diyarbakır Belediyesi’ni ziyareti esnasında sarfettiği sözlerinden dolayı tepki gösteren açıklamada bulundu.

Yapılan açıklamada, “Bilindiği gibi AKP hükümeti ve malum yandaşları tarafından başlatılan sözde barış ve çözüm süreci adı altında gerçekte ayrıştırma bölünme ve yıkım projesi olan büyük bir oyun tezgahlanmak istenmektedir.

Ancak bu oyunlar ve tezgahlar yüce türk milleti tarafından kabul görmemiş ve hainlik olarak karşılanmıştır. Türk milletinin bu dik duruş ve tavrına karşılık; bu kez 63 kişilik aklı karışıklar ve çeşitli sivil toplum kuruluşları iç yüzünün kendilerinin de bilmedikleri yıkım projesini milletimize kabul ettirebilmek umut ve arzusu ile yollara düşmüşlerdir.

Başlatılan bu sözde çözüm sürecine destek vermek amacı ile, Anadolu dernekler konfederasyonu adı altında, kim ve kimlerin adına hareket ettikleri belli olmayan bir heyet tarafından, Diyarbakır belediyesine bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bu ziyarette bulunan ve burada bir konuşma yapan, Ataşehir belediye başkan yardımcısı ve Sinop Dernekler Federasyonu Başkanı Sayın İsmail Kabakçı, başta; Ataşehir’liler ve Sinoplular tarafından asla kabul görmeyecek açıklama ve talihsiz beyanatlarda bulunmuştur.

Bu durum, CHP tarafından nasıl karşılanmıştır?

Öncelikle bu açıklamayı, kim ya da kimlerin adına yapmıştır. Kendisi Ataşehir belediye başkan yardımcısı olarak, belediye başkanı sayın Battal İlgezdi adına mı bu konuşmayı yapmıştır; ya da Sinop dernekler federasyonu başkanı sıfatı ile Sinop’lular adına mı yapmıştır. Bu söylem ve düşünceleri kendi partisi CHP tarafından olumlu ya da olumsuz nasıl karşılanmıştır?

Ataşehir’liler olarak, kendi cahilliğinin farkında olan ve cehaleti kendi beyanı ile sabit bu zat, kendi adına beyanat yapmış ise, neden Ataşehir belediye başkan yardımcılığı ve Sinop dernekler federasyonu başkanlığı kimliğini kullanmıştır. Eğer Ataşehir belediye başkanı sayın Battal İlgezdi ve partisi CHP adına yapmış ise Battal bey ve CHP bu cahil görüşe katılmaktamıdır?

Şirin Sinop’umuzun 13 köyünden oluşan Sinop dernekler federasyonu adına yapmış ise, bu dernek üyelerinden, Sinop dernek ve yardımlaşma kuruluşlarından ve Sinop halkından izin almışmıdır?

Bu cahilliğini ve cehaletini, atasına ve onun yüce emanetine her zaman sahip çıkan Ataşehir’liler ve; vatanı ve milleti ile ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunan gerçek Sinoplular tarafından kabul göreceğini mi düşünmektedir?

Kendi sözleri ile sabit, bu cahil kafa ve zihniyet ‘’ölen ölüyor’’ diyerek, bu ölümleri, sadece ölü olarak görme şuursuzluğunda nasıl bulunabilmektedir? Sakat kalanların elini, ayağını kaybedenlerin, neyin mücadelesini verdiğini bilmeden, hangi ruh ve içsel düşünce ile gülümseyebilmektedir?

Kabakçı açıklamasında, “Ben bu süreçte hangi lider bu kanı durdurursa hangi lider olursa olsun bu, onun ellerini değil ayaklarını öperim” diyerek; cahil kafası ile istediği yeri yada yerleri öpebilir. Kendi aklı ile kafası karışık partisi veya onun belediye başkanı adına beyanat verebilir. Ancak Sinoplular ve Ataşehir’liler adına açıklama yapma cüretini nereden bulmaktadır?

Terörün durmasını istiyoruz, ülkemize barış gelmesini istiyoruz, ancak ne pahasına olursa olsun barış istemek el ayak öpmek önce onursuzluktur, sonra ahmaklıktır. Ortaya çıkan ise barış değil kirli bir barıştır. Onursuzluktur, çünkü ancak kendisine saygısı olmayan bir insan ne pahasına olursa olsun barış diyebilir. Ahmaklıktır, çünkü böyle bir barış kısa bir süre sonra çıkacak daha büyük bir çatışma yada tavizlerin habercisidir. Ne pahasına olur ise olsun barış, zihniyetini temsil edenlere inansa idik, istiklal harbini gerçekleştiremez ve Türkiye cumhuriyetini kuramazdık.

Ataşehirli; halen CHP belediye başkan yardımcısı olan sayın İsmail Kabakçı’nın, bu sakat ve cehalet dolu açıklamalarını, CHP ve belediye başkanı Battal İlgezdi tarafından desteklenip desteklenmediğini merak etmekte ve bir açıklama beklemektedir.

MHP Ataşehir ilçe başkanlığı olarak bu açıklama ve beyanatların yakından takipçisi olacağımızı tüm kamuoyuna buradan duyuruyoruz.

Bu duygu ve düşünceler ile parti ve ilçe başkanlığımız olarak Ataşehir’lilerin ve kutsal vatan topraklarımızın gerçek sahipleri olan yüce Türk milleti’nin yanında olduğumuzu beyan eder hepinize sevgi ve saygılarımızı sunarız… ‘’Ne Mutlu Türküm Diyene’’ dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.