Hoşgeldiniz  

Ataşehir Meclis Başkanı Selimoğlu Yerel Medyayla Buluştu

admin | 02 Ekim 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Semih Selimoğlu, Ataşehir’deki basın kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda  bir araya geldi.

Ataşehir Meclis Başkanı Selimoğlu Yerel Medyayla Buluştu

Recep Kenan/ Atraşehirweb

‘Ataşehir Belediyesi olarak medyanın öneminin bilincindeyiz’ diyen Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Selimoğlu;”Ataşehir’deki basın mensubu arkadaşlarla buluşmamızı gelenekselleştimek istiyoruz” dedi.

Ataşehir’de Hal karşısında Mado Cafe’de gerçekleşen Ataşehir’in basın temsilcilerinin buluşmasında Ataşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu ve Ataşehir Belediyesi Meclis Üyesi Mustafa Çıtak’ da katıldı.

Ataşehir belediyesinin çalışmaları hakkında basın mensuplarını bilgilendiren Selimoğlu,yapımı tamamlanma aşamasında olan yeni belediye binasının ön görülen 29 Ekim’e yetişeceği ama hizmet alımı yapılamadığı için iç donanım ve döşeme işlemlerinin yapılamaması nedeni ile ellerinde olmadan gecikeceğini söyledi.

Yeni meclis binasının ise tamamlanmak üzere olan nikah salonunun olduğu binada olacağını söyleyen Meclis Başkanı Selimoğlu, nikah salonları ve belediye meclis salonunun bulunduğu binanın ileri teknoloji ile yapıldığını, yeşil bina sınıfında olduğunu ve meclis toplantı salonu ile meclis üyelerinin odalarının da ileri teknoloji ile donatılacağını ve meclis oylamalarının elektronik oylamaya döneceğini ifade etti.

Zaman zaman Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’dan da teknik bilgilerde yardım alarak Ataşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği ve proje aşamasındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Fen İşleri Müdürü Deniz Kutlu’ya, Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile birlikte; basın temsilcilerine projelerin yerinde gösterilip tanıtılacağı bir gezinin önerileceğini, Başkan İlgezdi’nin bu öneriyi kabul edeceğini düşündüğünü ifade etti.

Ataşehir Belediye Meclisinin hiç bir siyasi partiya ait olmadığını söyleyen Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Semih Selimoğlu tüm Ataşehir’in meclisi olduklarını belirtti.

Belediyenin de aynı uygulamayla ayrım yapmadan çalıştığını ifade eden Meclis Başkanı Selimoğlu, Ataşehir Belediye Başkanını Battal İlgezdi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini bildiğini söyledi.

Basın mensuplarının fiziki olumsuzluklar nedeniyle mevcut meclis binasında zor koşullar altında çalıştıklarını belirten Ataşehir Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Semih Selimoğlu sözlerini şöyle sürdürdü;

‘Yeni kurulan Ataşehir İlçemizde, belediyemiz de yeni kuruldu. Barakalarda başladık çalışmalara. Bir binamız bile yoktu. Bu nedenle geçiş sürecinde bazı zorlukları yaşadık. Ancak üç yıl gibi bir sürede önemli adımlar attık.

Yapımı tamamlanmak üzere olan yeni belediye binası ile nikah salonu ve belediye meclisi binaları çok ileri teknoloji ile belki bir çok ilde bile olmayan koşullarda olacak. Yeni meclis binamızda basın mensubu arkadaşlarımızın çalışma koşulları iyileştirilecektir. Bu gün hangi koşullarda çelıştığınızın farkındayım belki bir oda bile ayırabiliriz sizlere.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.