Hoşgeldiniz  

Ataşehir Kent Konseyi Muhtarların Sorunlarını Dinledi

admin | 02 Ağustos 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset A- A+

Ataşehir Kent Konseyi, Erdal Eren Kültür Merkezi’nde düzenlediği programla, Ataşehir Belediyesi yetkililerini Ataşehir’in 17 mahallesinin muhtarları ile buluşturdu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Kent Konseyi, Erdal Eren Kültür Merkezi’nde düzenlediği programla, Ataşehir Belediye Başkan yardımcısı Orhan Çerkez, Muhtarlık işlerinin arasında olduğu müdürler yada müdürlük temsilcilerini Ataşehir’in 17 mahalle muhtarı ile buluşturarak, sorunları ve çözüm önerilerini üzerinde görüşlerini aktardılar.

Ataşehir Kent Konseyi tarafından düzenlenen muhtarlarla buluşma ilgili açıklamada, “Ataşehir Kent Konseyi olarak güne çok anlamlı bir buluşma ile başladık. Demokrasilerin olmazsa, olmazı ve Halk İradesinin kent yönetimine yansıması olan 17 mahalle muhtarımız ile kahvaltıda buluştuk.” Denildi.

Toplantı sonrası yapılan yazılı açılamada, Ataşehir Belediyesi Muhtarlık işlerinden sorumlu Başkan yardımcımız Sayın Orhan ÇERKEZ , muhtarlık işleri müdüremiz sayın Aysel TEKİN, Ataşehir Kent Konseyi Başkanımız sayın Turan DOLU ve bir çok müdürlüğümüzün müdür ve temsilcilerinin katılımıyla Ataşehirimizin bütün mahallelerinin sorunlarını ve çözüm önerilerini Sayın Muhtarlarımızla İstişare ettik.” İfadelerine yer verildi.

Açıklama, “Mazeret değil, hizmet üreten belediyecilik anlayışımızla Ataşehir Belediye Başkanımız Sayın Battal İLGEZDİ’nin İşaret ettiği değerler, hedefler ve ilkeler doğrultusunda Ataşehir’i tüm renkleri ve tüm güzellikleriyle beraber yönetme hedefimize devam ediyoruz. Ataşehir Kent Konseyi ve Erdal Eren Kültür Merkezi olarak bu anlamlı buluşmaya ev sahipliği yapmaktan gurur, mutluluk ve heyecan duyduk, tüm Ataşehirlilerin olduğu gibi saygı değer muhtarlarımızın da ihtiyaç duydukları her anda Ataşehir Kent Konseyi ve Erdal Eren Kültür Merkezi olarak yanlarında ve hizmetlerinde olduğumuzu bir kez daha ifade ettik.” Şeklinde sonlandı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.