Hoşgeldiniz  

Ataşehir Kaymakamlık Kupası Sahiplerini Buldu

admin | 05 Haziran 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

kupaAtaşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı okullar arasında düzenlenen Kaymakamlık Kupası Turnuva’sında dereceye girenler kupalarını aldılar.

Recep Kenan/haberinasli.com

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kendisine bağlı okullar, öğretmenleri ve öğrencilerin katıldığı Ataşehir Kaymakamlığı adına düzenlenen turnuvada dereceye giren okullar, öğretmen ve öğrenciler Kaymakam Turgut Çelenkoğlu ve İlçe Milli eğitim Müdürü Halil Asılsoy’un elinden kupalarını aldılar.

Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Zübeyde Hanım Öğretmenevi’nde düzenlenen kupa törenine; Ataşehir Kaymakamı Turgut Çelenkoğlu, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil Asılsoy , Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er, okul müdürleri, dereceye giren okulların öğretmen ve öğrencileri ile veliler katıldı.

Ataşehir Kaymakamlık Kupası organizasyonu Ataşehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü İrfan Zeki Er başkanlığında, Esatpaşa Ticaret Meslek Lisesi Beden Eğitimi öğretmeni Bülent Karayaka, Mehmet Rauf Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Uğur Caba, Mustafa Öncel O.O. Beden Eğitimi Öğretmeni Semire Şık ve Celal Yardımcı O.O. Beden Eğitimi Öğretmeni Suna Zeytinli’den oluşan komisyon tarafından düzenlendi.

Kaymakamlık Turnuvası’nın en başarılı ortaokulu 22 puanla Celal Yardımcı Ortaokulu, en başarılı lise 15 puanlı Mehmet Rauf Lisesi olurken; basketbol, futbol, atletizm kros, futsal, masa tenisi, voleybol, satranç turnuvalarında; küçükler, yıldızlar ve gençler kız – erkek ile öğretmenler arası futbol ve voleybol turnuvalarında dereceye giren sporcuların kupaları verildi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.