Hoşgeldiniz  

Ataşehir Kayışdağı Spor’lu Boksörlerden 4 Madalya

admin | 13 Mayıs 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Spor A- A+

IMG_0592Sarıyer Spor Salonu’nda Boks Federasyonu İstanbul İl Temsilciği’nin düzenlediği ’19 Mayıs Gençlik Hizmetleri Boks Şampiyonası’nda Kayışdağı Spor’lu boksörler 4 madalya aldı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Boks Federasyonu İstanbul İl Temsilciği’nin 2013 yılı faaliyet programında yer alan ’19 Mayıs Gençlik Hizmetleri Boks Şampiyonası’ Genç ve Yıldızlar(Bay Bayan) kategorilerinde 09-10-11-12 Mayıs 2013 tarihlerinde Sarıyer Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.

Sarıyer Spor Salonu’nda Boks Federasyonu İstanbul İl Temsilciği tarafından düzenlenen ve 4 gün süren 23 Kulübün katıldığı şampiyona’ya bu kulüplere ait 161 Sporcu Katılımı olmuştur.

Başkanlığını Hasan Hüseyin ŞAHİN’in yaptığı Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü, Baş Antrenörü Enver YILMAZ yönetiminde 4 Sporcu ile katıldığı ’19 Mayıs Gençlik Hizmetleri Boks Şampiyonası’nda 2 Altın 2 Bronz madalya ile toplamda 4 madalya alarak mücadeleyi tamamladı.

Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü’nün şampiyonada dereceye giren sporcuları ve madalyaları şöyle;

Yıldız Erkekler – Edibcan BOSTANCI (Altın)
Yıldız Erkekler – Volkan TEKİN (Bronz)
Genç Erkekler – Eren AKYOL (Bronz)
Genç Bayanlar -Merve DEMİRCAN (Altın)

Şampiyona sonrası sporcularını kutlayan Ataşehir Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin ŞAHİN, maddi ve manevi desteklerinden dolayı ve her zaman yanlarında olduğunu bildikleri Ataşehir Belediye Başkanımı Battal İLGEZDİ’YE ve ekibine, Atasav Vakfı Başkanı Sefa SARISOY’a teşekkür etti.

“Sayın Belediye Başkanımız Battal İLGEZDİ’den Avrupai bir “Boks Salonu” yapmasını talep ediyoruz.”diyen Kayışdağı Spor Kulübü Başkanı Hasan Hüseyin ŞAHİN; “O zaman hedefteki 2020 Olimpiyatlarına Ataşehir’den Türkiye’mizi başarı ile temsil edecek ve madalya getirecek sporcular çıkacaktır.” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.