Hoşgeldiniz  

‘Ataşehir Kardeş Kültürlerin Festivali’ sona erdi

admin | 30 Eylül 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

Fetih, Prestij, Açilis;volkan konak,Ataşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Kardeş Kültürlerin Festivali”, 06-28 Eylül tarihleri arasında çok zengin bir programla gerçekleşti.

06 Eylül’de Kıraç konseriyle başlayan festivalde; Model, Gripin, Gülşen, Gülben Ergen, Bülent Ersoy, Volkan Konak, Niyazi Koyuncu, Selçuk Balcı, Şevval Sam, Musa Eroğlu, Kardeş Türküler, Mustafa Özarslan, Hüseyin Turan, Kibariye, Ceylan, Latif Doğan, Nuray Hafiftaş başta olmak üzere toplam 31 grup ve sanatçı sahne aldı.

Farklı kültürlerin bir arada uyum içinde yaşadığı Ataşehir’de dört yıldan bu yana düzenlenen Kardeş Kültürlerin Festivali, bu yıl farklı mahallelere konuk oldu. Festivaldeki konserler; İçerenköy Mahallesi Adem Sokak, Barbaros Mahallesi Cumhuriyet Parkı, Mustafa Kemal Mahallesi Deniz Gezmiş Parkı, Küçükbakkalköy Mahallesi Prestij Caddesi, Ferhatpaşa Mahallesi Prof. Dr. Necmettin Erbakan Parkı, Esatpaşa Mahallesi Pazar Alanı, Fetih Mahallesi Prestij Caddesi, Kayışdağı Mahallesi 80.Yıl Parkı ve Mevlana Mahallesi Mevlana Caddesi’nde yapıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.