Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR BELEDİYESİ’NİN EĞİTİM DESTEĞİ SÜRÜYOR

admin | 29 Eylül 2015 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Manşet A- A+

atasehir_egitime_destek (1)Ataşehir’deki okulların fiziksel durumlarını iyileştirerek eğitime katkı sağlayan Ataşehir Belediyesi 17 okulda çeşitli onarım ve yenileme çalışması yaptı. 

Yeni eğitim-öğretim yılı öncesi İlçedeki okulların fiziksel durumlarının iyileşmesine katkı sağlayan Ataşehir Belediyesi 17 okulda çeşitli onarım ve yenileme çalışması yaptı.

İç ve dış cephe boyama, tuvalet, lavoba ve kapıların yenilenmesi, spor salonu ile bahçe duvarlarına sıva ve boya, korkuluk ekleme, merdiven yenileme gibi çalışmaların yapıldığı okulların altısının da konferans salonları baştan aşağı yenilendi.

atasehir_egitime_destek (4)

Özel ve devlet okulları olmak üzere 208 okulda yaklaşık 75 bin öğrencinin ders başı yaptığı Ataşehir’de, 2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının başlaması nedeniyle tüm öğrenci ve öğretmenlere başarılar dileyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi’nin eğitime ve eğitim kurumlarına katkı sağlamaya her zaman devam edeceğini söyledi.

eğitim_acilis (26)

2015-2016 Eğitim ve Öğretim yılının Ataşehir Kanuni Sultan Süleyman İlkokulu’nda yapılan açılış töreni; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Meclis Başkan Vekili Sadi Özata, Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Bilican, Milli Eğitim Şube Müdürü Orhan Kuzu, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, AK Parti Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Fehmi Zafer Düşgün, okul müdürleri ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

eğitim_acilis (79)

atasehir_egitime_destek (6)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.