Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi’nden Öğretmenler Gecesi

admin | 23 Kasım 2012 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

 Ataşehir Belediyesi, yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla, Bostancı Green Park Otel’de öğretmenlere, kokteyl ve Yavuz Bingöl’ün sahne aldığı gece düzenledi.

Ataşehir Belediyesi’nden Öğretmenler Gecesi

Recep Kenan/Atasehirweb.com

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ve eşi Gamze Akkuş İlgezdi’nin ev sahipliğinde 24 Kasım Öğretmenler Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen geceye çok sayıda davetli öğretmen ile beraber Ataşehir Belediye Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan, Abdullah Der, İlhami Yılmaz, İsmail Kabakçı, Birim müdürleri, Ataşehir İlçe Milli Eğitim müdür Yardımcıları Zeki Er Mustafa Baysal, Ataşehir Belediye Meclis üyeleri, Ataşehir CHP İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak katıldı.

GECEDEN FOTOLAR Resim Galerisi

Bostancı Green Park Otel’de 24 Kasım Öğretmenler Günü kapsamında öğretmenlere yönelik kokteyl ve gecede sahne alan usta yorumcu sevilen sanatçı Yavuz Bingöl’de sahne aldı. 2 saate yakın sahnede kalan ünlü sanatçı Yavuz Bingöl zaman zaman kendisine eşlik eden öğretmenleri coşturdu.

Salonda yer yer guruplaşıp halay çekip, oyunlar oynayarak eğlenen öğretmenler, gecenin sonuna doğru oluşturdukları öğretmenler korosu ile Sanatçı Yavuz Bingöl’e eşlik ederek eğlenceye renk kattılar.

Gecenin sonunda Yavuz Bingöl’e plaket veren Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, öğretmenlere; “ Çocuklarımızı geleceğimizi emanet ettiğimiz gençlerimizi yetiştiren sizlere yılın bir günü değil her gün şükran borçluyuz. Geleceğimiz ve demokrasimiz sizlerin elinde.” diye seslendi. Başkan Battal İlgezdi, “Belediye olarak, eğitimin ve eğitimcilerin yanındayız ve olmaya devam edeceğiz” dedikten sonra tarafından tüm katılımcılara, “Çoban Ateşi” adlı, Cumhuriyetin kuruluşuna tanıklık etmiş yüzlerin belgeseli niteliğinde, anılarının yer aldığı bir kitap hediye edildiğini belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.