Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi YKS’de Üniversite Adayı Öğrencilere Destek

admin | 29 Haziran 2020 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet, Üst Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi merkezi sınavla ÖSYM’nin düzenlediği 2020-YKS sınavına Ataşehir’deki okullarda giren üniversite adayı öğrencilere maske, dezenfektan ve su dağıttı.

Recep Kenan/itvhaber.com

2020-YKS (Yükseköğretim Kurumları Sınavı) sınavlarının yapıldığı okulları sınav öncesi koronavirüs salgını nedeniyle dezenfekte eden Ataşehir Belediyesi, Ataşehir’de sınava giren öğrencilere okulların önünde maske, dezenfektan ve su dağıttı.

2020-YKS sınavına giren üniversite adayı öğrencilere destekle ilgili açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, “Bu dün gençlerimizin uzun bir çalışma maratonundan sonra sınava gireceği gün. Bu bağlamda öncelikle bütün genç arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Sağlıklı günler diliyoruz. Biz bu gün Ataşehir Belediyesi olarak, ilçe sınırlarımız içerisinde sınavın yapıldığı bütün okullarda, gençlerimize moral ve motivasyonlarını artırmak adına; hem el dezenfektanı, hem maske ve su dağıtıyoruz.” Dedi.

Üniversite adayı öğrencilere başarılar dileyen Hüseyin Hışman, pandemi ile mücadele kurallarını uyulması isteğini dile getirdiği açıklamasında; “Diliyoruz ve istiyoruz ki; dünyanın başına bela olan pandemi sürecinin biran önce sona ermesini. Sona ermesi için de bütün yurttaşlarımızın, gençler başta olmak üzere; Bilim Kurulumuzca belirlenmiş olan kurallara riayet etmelerini diliyoruz. Herkese başlarılar, sağlıklı günler diliyoruz.” İfadelerine yer verdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.