Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi ‘Online Eğitim’ Hizmeti Başlattı

admin | 04 Kasım 2014 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Online Eğitim (2)Ataşehir Belediyesi ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine destek için Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile hazırladığı online eğitim hizmete başlattı.

Ataşehir Belediyesi ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için Ataşehir Milli Eğitim Müdürlüğü’nün katkıları ile hazırladığı online eğitim sistemini hizmete sundu.

Yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli program ile öğrenciler ve öğretmenler çok sayıda kaynaktan faydalanabilecek.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Ataşehir Belediyesi tarafından Ataşehir’de eğitim gören öğrenciler ve eğitim veren öğretmenler için;

www.atasehiregitim.org sitesini hazırlattıklarını belirtti.

Başkan İlgezdi, “Online Eğitim Sistemine girebilmek için aktivasyon kartı da tasarladık. Öğrenciler web sitesine üye olabilmek için öncelikle okullarından dağıttığımız aktivasyon kartını alacaklar. Daha sonra ücretsiz üye olup yararlanmaya başlayabilecekler. Bu site üzerinden online testler çözebilecekler. Uygulama sayesinde öğrenciler anlatılan konuları siteden tekrar edip, yine sitede yer alan testleri çözebiliyorlar. Ataşehir’de uygulamaya koyduğumuz bu proje ile öğrencilerimizin eğitim seviyesini daha da yukarı taşıyarak, Ataşehir’de çağdaş, ileri görüşlü ve başarılı öğrencilerin yetiştiğini tüm Türkiye’ye bir kez daha göstermek istiyoruz” dedi.

Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi Nedir?

Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi; ilköğretim öğrencileri ve öğretmenlerine derslerde destek olmak için hazırlanmış, yeni öğretim müfredatına uygun, internet üzerinden kullanılan bilgisayar destekli bir eğitim yazılımıdır.

Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi’ni Kimler Kullanır?

İlköğretim birinci sınıftan sekizinci sınıfa kadar tüm öğrenciler, ilkokul ve ortaokulda görevli öğretmenler ile eğitim yöneticileri kullanır.

Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi Nasıl Kullanılır?

İnternet bağlantısı olan her yerden kullanıcı adı ve şifresi girilerek kullanılır. Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi’nden yararlanmak için internet bağlantısı olan bir bilgisayar yeterlidir. Ataşehir Belediyesi Online Eğitim Sistemi herhangi bir bilgisayar kurulumu veya CD gerektirmez. Yapılması gereken tek şey, atasehiregitim.org adresine girerek üye olmaktır.

Detaylı bilgi için www.atasehiregitim.org adresini ziyaret edilebilir.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.