Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclisi 3. Seçim Dönemi İlk Toplantısını Yaptı

admin | 17 Nisan 2019 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

31 Mart Yerel Seçimleri ile oluşan Ataşehir Belediye Meclisi 3. Seçim Dönemi ilk toplantısını Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi başkanlığında toplanarak gündemi görüştü.

Ataşehir Belediye Meclisi 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından ilk toplantısını gerçekleştirdi. 3. dönem ilk toplantısının açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Battal İlgezdi, yeni dönemin Ataşehir’e hayırlı olmasını diledi ve parti ayrımı yapmaksızın en güzel hizmetlerin ilçe halkına sunulacağını ifade etti.

Başkan Battal İlgezdi, “31 Mart’ta kazanan Ataşehir halkı olmuştur. Biz onlardan aldığımız yetki ve destekle ilçemize en kaliteli, en verimli, en iyi hizmetleri vereceğiz. Ataşehir’in menfaat ve çıkarları neyi gerektiriyorsa hep birlikte çalışarak, yerine getireceğiz.” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin açılış konuşmasının ardından, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile çalışmalarına başlayan Ataşehir Belediye Meclisi gündem görüşmelerinde divan heyeti seçimine geçildi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 3:DÖNEM İLK TOPLANTISIAtaşehir Belediye Meclisi 3. Seçim Dönemi İlk Toplantısını Yaptı https://www.itvhaber.com/atasehir-belediye-meclisi-3-secim-donemi-ilk-toplantisini-yapti.html#.XLbVyjtZGu4.twitter

Recep Kenan paylaştı: 16 Nisan 2019 Salı

Yapılan seçimle, Ataşehir Belediye Meclisi 1. Başkan Vekilliğine CHP’li Meclis Üyesi Sevgi Uluğ, 2. Başkan Vekilliğine ise CHP’li Duran Acar seçildi.

Meclis Birinci Başkan Vekili seçilen Sevgi Uluğ, yeni dönemin Ataşehir Belediye Meclisi’ne ve tüm Ataşehir halkına hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulundu.

Daha sonrasında ise; Meclis Divan Kâtip Üyelerinin seçimi, Belediye Encümeninin 3 üyesinin seçimi, Meclis İhtisas Komisyonlarının teşekkülü ve sayılarının belirlenmesi ve Meclis İhtisas Komisyonlarına üye seçimi yapıldı.

Meclis Divan Kâtipliğine asil üyeler olarak Uğurcan Demir ve Kurtuluş Özaydın seçilirken, Encümen Üyeleri olarak da Oğuz Sarul, Cengiz Kayayurt ve Kudret Aslan seçildi.

ATAŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ 3. Dönem ilk toplantısı Gündem Görüşülüyor.Ataşehir Belediye Meclisi 3. Seçim Dönemi İlk Toplantısını Yaptı https://www.itvhaber.com/atasehir-belediye-meclisi-3-secim-donemi-ilk-toplantisini-yapti.html#.XLbVyjtZGu4.twitter

Recep Kenan paylaştı: 16 Nisan 2019 Salı

Toplantıda, önceki dönem Mahmut Yürük başkanlığındaki Denedim Komisyonu tarafından hazırlanan 29 Mart 2019 tarih ve 45 sayılı denetim raporu Ak Partili Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu tarafından okundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Grup Başkan Vekili İlhami yılmaz denetim Denedim Komisyonu raporu hakkındaki görüşlerini aktardı.

Ataşehir Belediye Meclisi’nin bir sonraki toplantısının 19 Nisan Cuma günü saat 17.00’de yapılmasına karar verildi.

Ataşehir Belediye Meclisi 3. Seçim Dönemi İlk Toplantısını aralarında CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mehmed Emnin Özkaya, İyi Parti Ataşehir İlçe Başkanı Halil İbrahim Özdemir, Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı İlhan Kul ve Ataşehir Belediye Başkan Adayı Adem Boz’un olduğu siyasiler ve çok sayıda izleyici katıldı.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.