Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri Avrupa’da

admin | 25 Aralık 2014 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

Atasehir _ Avrupa'daAtaşehir Belediye Meclis üyelerinden oluşan bir grup yerel yönetimlerin çalışmalarını, yerel kültürleri yerinde görmek ve incelemeler yapmak üzere Avrupa’ya gitti.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Grup Başkanvekili İlhami yılmaz, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Cevat Arzık’ın da aralarında bulunduğu Ataşehir Belediye Meclisi üyeleri Avusturya’nın Başkenti Viyana’nın da aralarında bulunduğu kentleri ve bu kentlerin yerel yönetimlerini ziyaret ederek belediyecilik konusunda araştırmalar yapıyor. Avrupa’daki belediyeleri ziyaret eden meclis üyeleri yaptıkları incelemelerle kentlerdeki yerel yönetimler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyor.

Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag ile başlayan ve 5 gün sürecek olan Ataşehir Belediyesi meclis üyelerinin Avrupa gezisi Avusturya’nın başkenti Viyana Belediyesi’ne yapılacak resmi ziyaret ile devam ediyor.

Yerel yönetimlerin, ilişkilerin artırılması amacı ile yapılan ikili anlaşmalardaki karşılıklı ziyaret programı kapsamında 20’nin üzerinde Ataşehir Belediye Meclisi iktidar ve muhalefet üyelerinden oluşan grup, ziyaret ettikleri kentlerin yönetim çalışmaları, kültürel ve teknik altyapılarını yerinde inceleyerek Ataşehir’de uygulanabilirliği üzerine araştırmalar yapıyorlar.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.