Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Binasının Açılışında Kaza!

admin | 31 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Son Dakika A- A+

kaza_1Ataşehir Belediye Binası’nın açılış törenine katılan bir gurubun geri dönmek üzere otomobiline binerken kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada bir çocuk yaralandı.

Recep Kenan/itvhaber.com

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açılışını yaptığı Ataşehir Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binası’nın töreni sonrası dönüş işin otomobili ile dönüş sırasında kontrolden çıkan araç geri 100 metreye yakın kontrolsüz olarak hızla giderken ana yolu da geçip bir çocuğu yaraladıktan sonra bir evin bahçesine düşerek evden içeri girecekken durdu.

İddiaya göre; Belediye Binası’nın açılış töreninden sonra dönüş için otomobillerinin yanına gelen Binnaz Ceren ve beraberindekilerden ikisi arca binince otomobil kontrolsüz olarak hareket etti.

Hızla geri giderek yaklaşık 100 metre mesafeyi kat eti. Kontrolsüz olarak ana yolu da geçen otomobil, kaldırımdaki 7-8 yaşlarında olduğu ifade edilen Hazan Hamitoğlları’na çarparak yaraladıktan sonra bir evin bahçesine düşerek durabildi. Evin duvarına çarpmasına az bir mesafe kala duran otomobildekilerin buru bile kanamadı.

Yangın ihtimaline karşı itfaiyenin sevk edildiği kaza yerinde itfaiyenin müdahalesi ve çekici ile otomobil evin bahçesinden çıkarılıp olay yerinden çekildi.

Binnaz Ceren’e ait kontrolsüz otomobilin çarptığı Hazan Hamitoğlları olay yerindekiler tarafından Fatih sultan Mehmet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Çocuklarının kaza haberini alıp olay yerine gelen Hazan Hamitoğlları’nın annesi ve yakınları fenalık geçirdi. Hazan Hamitoğlları’nın annesi ve yakınları Polis tarafından hastaneye oğlunun yanına götürüldü. Alınan bilgiye göre hastanede ilk müdahalesi ve tedavisi yapılan Hazan Hamitoğlları’nın hayati tehlikesi bulunmuyor, ancak bir süre gözetim altında tutulacak.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.