Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi Yenisahra’da İmarı Anlattı

admin | 10 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

battalAtaşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi beraberinde Başkan Yardımcıları Sadık Kayhan ve Abdullah Der ile birlikte Yenisahra sakinlerine askıya çıkan imarı anlattı.

Recep Kenan/haberinasli.com

Yenisahra ve Barbaros mahalle muhtarları tarafından açılan imar bilgilendirme ofisinin devam eden açılış çalışmalarını görmek için Yensahra’ya gelen Başkan Battal İlgezdi ve Yardımcıları Sadık Kayhan ile Abdullah Der bölge insanlarının endişelerini ve ilgisini görünce uğradığı kahvehanelerde vatandaşlara askıya çıkan 1/5000’lik Yenisahra ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı ile ilgili bilgi verdi.

Yenisahra Mahallesinde mahalle sakinleri ile 1/5000’lik Yenisahra ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı’nı konuşan ve plan hakkında vatandaşların şikayetlerini dinleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi haberinasli.com ‘a yaptığı özel açıklamada 1/5000’lik Yenisahra ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı’nın askıya çıktığını, emeği geçen herkese teşekkür ettiğini söyleyip;  1/5000’lik planın mahallede halkla birlikte yapılmasını istediğini, mahallede kurulacak bir ofiste şeffaf olarak halkla birlikte yapılmasını istediğini ifade etti.

FOTOLAR İÇİN TIKLA

Planların kendisinden bile kaçırıldığını iddia eden Başkan İlgezdi; kaçırmaya gerek olmadığını, sonuçta planı kendisinin de halkında öğrendiğini belirtti.

Vatandaşların itirazını yapması gerektiğini söyleyen Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi kedilerininde gördükleri yanlışlara Belediye olarak itiraz edeceklerini ifade edip sözlerine şöyle devam etti; “Plan geldi ama eksik. Şimdi yapılacak bir şey var; kimseyi yermeden, kimseye kötü bir şey söylemeden, vatandaşlar itirazlarını yapacak. Biz de yardımcı olacağız. Bizim itiraz etmemiz gereken yerlerde de biz itirazımızı yapacağız. Şimdi seçim öncesi vatandaşların korkusundan düzeltirler. Düzeltebildiğimiz kadar düzelteceğiz. Ataşehir Belediyesi olarakta biz 1/1000’lik Uygulama Planını yapıp sorunu çözeceğiz.  Eylül ayı gibi 1/1000’lik planı tamamlayacağımızı düşünüyorum.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.