Hoşgeldiniz  

Ataşehir Belediyesi’nin Yeni Binasını Kılıçdaroğlu Açıyor

admin | 28 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

Belediye_binasıAtaşehir Belediyesi’nin 4. yılı kutlaması ve  Yeni Hizmet Binası’nın açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılıyor. 

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada; “Yeni Ataşehir Belediye Hizmet Binası”nın açılışının, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılacağı duyuruldu.

Mustafa Sandal ve O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Mustafa Bozkurt konserlerinin de gerçekleştirileceği açılışa bütün Ataşehrlilerin davetli oluğu bildirilen duyuruda; Ataşehir Belediyesi’nin 4, kuruluş yıldönümü katlaması yapılacağı da belirtildi.

Ataşehir Belediyesi tarafından yapılan açılış duyurusu şöyle;

Ataşehir Belediyesi’nin Yeni Hizmet Binası Açılıyor

Ataşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binasının resmi açılışı Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılıyor.

29 Mart 2009 Yerel Seçimleri sonrası kurulan Ataşehir Belediyesi, dördüncü kuruluş yıldönümünü; Yeni Hizmet Binasının Açılışının yanı sıra Mustafa Sandal ve O Ses Türkiye yarışmasının birincisi Mustafa Bozkurt konserleri ile kutluyor.

30 Mart Cumartesi günü Ataşehir Belediye binasının önünde saat 13:00’da başlayacak etkinliklerimize tüm basınımız ve halkımız davetlidir.
PROGRAM

Tarih: 30 Mart Cumartesi

Saat: 13:00 – 16:00

-Mustafa Bozkurt Konseri

-Ataşehir Belediyesi Hizmet Binasının Açılışı

-Mustafa Sandal Konseri

Yer: Ataşehir Belediyesi Yeni Hizmet Binası önü

Adres: Barbaros Mahallesi Şebboy Sokak No:4/A PK: 34746

Ataşehir/İstanbul

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.