Hoşgeldiniz  

ATAŞEHİR ANTALYA’DAN ÖNEMLİ GALİBİYET ALDI

admin | 16 Ocak 2017 | Genel, Gündem, Manşet, Spor, Türkiye A- A+

atasehir_belediyespor_1207_antalya_İstanbul Ataşehir ekibi Ataşehir Belediyespor, Kadın Futbol 1. Ligi 9.haftasında Antalya deplasmanında karşılaştığı 1207 Antalya DB Spor maçını 4-3’lük skorla galip tamamladı.

2016 – 2017 sezonuna 6 puanlık ceza ile başlayan İstanbul Ataşehir ekibi Ataşehir Belediyespor Kadınlar Futbol, lig mücadelesinde Antalya’da zirve mücadelesi veren 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor karşısında 3-4’lük skorla aldığı deplasman galibiyeti ile önemli ve zor bir haftayı 3 puanla tamamladı.

Antalya Zeytinköy Sahası’nda oynanan Kadın Futbol 1. Ligi 9.hafta maçında Ataşehir Belediyespor adına golleri Khatia (2)  ve Kader Hançar (2) kaydederken 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor adına ise Serra Çağan, Büşra Demirörs ve Orianica kaydetti.

Maç sonrası sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Antalya deplasmanında aldığımız bu 3 puan verilen emeklerin boşa olmadığının göstergesidir” ifadesiyle Antalya deplasmanındaki galibiyetin önemine işaret eden Ataşehir Belediyespor Kadın Futbol Takımı hocası Taner Öner, başarının düzenli antrenman yapan sporcularının alın terinin karşılığı olduğunun altını çizerek; “Bu başarı; doğru transferin ve gelişen sporcularımız ile onlara ablalık yapanlarımızın kenetlenme öyküsüdür. 6 puanı silinmiş bir takımın üzerinden ince ince hesap yapıp birbirlerine sporcu takviyesi yapanlara bir cevaptır. Sorumlu olduğumuz kurumumuz var. Bize güvenen dostlarımız ve taraftarımız var. Centilmence mücadele eden Antalya takımı sporcularına teşekkür ederim. Daha önce olaylı Antalya Beşiktaş maçını yöneten Antalya il hakemlerinin değişmesi için verdiğimiz dilekçeyi dikkate alan ve maça klasman hakemi tayin eden TFF hakem kuruluna teşekkür ederiz” ifadelerine yer verdi.

Kadın Futbol 1. Ligi 9.haftasında 1207 Antalya Döşemealtı Belediye Spor maç fazlası ve 16 puan ile lig ikinciliğinde yer alırken Ataşehir Belediyespor ise 11 puanla lig 5’inciliğini korudu.

Kadın Futbol 1. Ligi 9. haftada oynanan maçlarla bilikte ağır kış koşullarına bağlı hava muhalefeti nedeni ile oynanamayan 8’inci hafta maçları dışında ilk yarı tamamlandı. Ataşehir belediye Spor – Beşiktaş maçlarının da aralarında olduğu oynanamayan 8’inci hafta maçları TFF tarafından açıklanacak ileri bir tarihte oynanacak.

(Foto: Taner Öner)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.