Hoşgeldiniz  

Ataşehir Ak Parti’den CHP’ye Bayram Ziyareti

admin | 21 Ağustos 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Örgütü, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe örgütü’ne bayram ziyareti yaptı. Ziyaret samimi bir ortamda geçti.

Ataşehir Ak Parti’den CHP’ye Bayram Ziyareti

Recep Kenan/Ataşehir

Ataşehir’de siyasilerden bayram trafiği; siyasi partilerin ilçe teşkilatlarının bayramlaşmaları, il teşkilatları ile bayramlaşmak üzere ilçelerden temsilci guruplar gitmesinin yanı sıra, Ataşehir Ak Parti’den bir heyet CHP heyeti ile bayramlaştı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Avukat Nimetullah Topu başkanlığında, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Şengül Karslı’nın da bulunduğu gurup, Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki gurup ile bayramlaştı.

RESİM GALERİSİ TIKLA

Ramazan Bayramı’nın 2. Günü saat 12.00 gibi, Ataşehir İlçe Başkanı Avukat Nimetullah Topu başkanlığındaki Ak Parti gurubu, CHP Ataşehir İlçe Başkanlığı’na bayram ziyareti yaptı. Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak başkanlığındaki CHP guru tarafından karşılanan misafirler ile ev sahipleri arasında bayramlaşma sonrası bir süre samimi ve sıcak sohbet gerçekleşti.

“Siyasetçiler olarak sorumluluklarımız var, onun bilincindeyiz.” diyen, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Nimetullah Topu,” Sayın Başkanın bize yaptığı ziyarete karşı hem bir iadeyi ziyaret hem de bayram ziyareti yapmak istedik.”diye devam ettikten sonra, siyaset kurumunun itibarsızlaşmasına karşı, demokratik kurumlar olarak birlikte hareket etmelerinin önemini vurguladı. Nimetullah Topu, itibar sorunumuzu birlikte hareket ederlerse aşabileceklerini söyledi.

“Bizler birer demokratik kurumlarız. Birbirimize sayagılı olmalıyız” diye söze başlayan CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, “Ataşehir’e hizmette bir birimizle yarışırken, birbirimize Ataşehir’e yakışır bir şekilde davranmalıyız.” diye ifade etti düşüncelerini. Hakkı Altınkaynak, Parti üst kurulları ve tüzüğünün izin verdiği şekilde demokratik olarak ilşkilerinin südürülmesi gerektiğini belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.