Hoşgeldiniz  

Ataşehir 3. Çocuk Tiyatroları Festivali sona erdi

admin | 11 Şubat 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet A- A+

tiyatro__festivali_ataşehirAtaşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen, yarıyıl tatillerini eğlenirken öğrenerek geçmesini amaçlayan, Çocuk Tiyatroları Festivali sona erdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl 3.’sü düzenlenen Çocuk Tiyatroları Festivali sona erdi. Ataşehirli çocukların yarıyıl tatillerini hem eğlenceli hem de öğretici bir şekilde geçirmelerini amaçlayan festivalde; 9 tiyatro oyunu, günde 2 seans olmak üzere toplam 18 defa sahnelendi. Festivalde toplam 7 bine yakın çocuk, tiyatro oyunlarını izledi.

Her yaştan çocuğun ücretsiz olarak izlediği festivalde; Tiyatrokare tarafından “Macera Treni”, 5 Taş Çocuk Tiyatrosu tarafından “Şirinler”, Sarıyer Çocuk Tiyatrosu tarafından “Mutlu Prens”, Uygur Çocuk Tiyatrosu tarafından “Pamuk Prenses Mikroplar Ülkesinde”, Migros Çocuk Tiyatrosu tarafından “Mutluluğa Seyahat”, Tiyatro Yeniden tarafından “Her Şey Elimizde”, Mavi Uçurtma Tiyatrosu tarafından “Benim Komik Dedişlerim”, Cengiz Küçükayvaz Tiyatrosu tarafından “Hayat Çeşmesi” ve Mavi Kumpanya tarafından da “Avcı Kaçıyor” isimli oyunlar sahnelendi.

Tiyatro oyunları ile yarıyıl tatillerini keyifli ve eğlenceli bir şekilde geçiren çocuklar, kendilerine bu imkanı sağladığı için Ataşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini sundu. Tiyatronun büyüsüne kapılan çocuklar, en kısa zamanda tiyatro sahnesinin yeniden izleyicisi olmak istediklerini dile getirdi.

Festival boyunca tiyatro gösterilerinin yanı sıra fuaye alanına kurulan standlarda çocuklara balon ve pamuk şeker dağıtılırken, tiyatro oyunu harici etkinlikler de düzenlendi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.