Hoşgeldiniz  

Ataşehir 3. Çocuk Kitap Günleri Başladı

admin | 31 Ocak 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber A- A+

atasehir_belediyesi_kitap_gunleriAtaşehir Belediyesi’nin düzenlediği 3. Çocuk Kitapları Günleri, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sağlık işleri Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı  törenle başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediyesi’nin her yıl düzenlediği Çocuk Kitap Günlerinin üçüncüsü, Palladium Alışveriş Merkezi’nde Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sağlık işleri Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi’nin katıldığı törenle başladı.

30 Ocak- 8 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “3. Çocuk Kitapları Günleri’ne yayınevleri ve çocuk kitap yazarları katılıyor.

Ataşehir Çocuk Kitap Günleri’nin üçüncüsünün açılışını yaptıklarını söyleyen Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sağlık işleri Koordinatörü Gamze Akkuş İlgezdi; “Çocuklarımızın güzel bir tatil geçirmelerini diliyoruz. Bu sömestri tatilinde küçük yavrularımızın doya doya gezmelerini, eğlenmelerini diliyorum. Kitap okuma alışkanlığı ancak bu yaşlarda verilebilir. Ülkemizde de bu yönde bir sıkıntı var.  Ataşehir’de bu adımları attık. Tiyatrolarımızla, kitap günleri etkinliklerimizle çocuklarımızın bilgilerine bilgi katacaklarını düşünüyoruz. Umarım bu fuar Ataşehirli çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmak adına önemli adımlara vesile olur” dedi.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin eşi, Kültür ve Sağlık işleri Koordinatörü, Sosyal Dönüşüm Vakfı Girişimi (SDV) Sözcüsü Gamze Akkuş İlgezdi ile Ataşehir Belediyesi Çevre Koruma Kontrol Müdür Ayten Çakır Kartal’ın katıldığı etkinlikte çocuklar için Palyaço Bando Ekibi gösterisi çocuklardan yoğun ilgi gördü.

“Ataşehir 3. Çocuk Kitap Günleri”ne katılan yayınevleri, yazarlar ve etkinlik programı şu şekilde;

ETKİNLİĞE KATILAN YAYINEVLERİ:

ABM Yayınevi, Akıl Oyunları, Atın Kitaplar Yayınevi, Aspendos Yayınevi, Beyaz Balina Yayınları, Bu Yayınları, Bulut Yayınları, Can Yayınları, Cumhuriyet Kitapları, Çiçek Yayıncılık, Çikolata Yayınevi, Doğan Egmont Yayıncılık, Epsilon Yayınları, Everest Yayınları, Günışığı Kitaplığı, İş Bankası Kültür Yayınları, National Geographic Kids, Nemesis Yayınları, O2 Yayınları, Pegasus Yayınları, Pearson Yayınları, Redhouse Yayınları, Remzi Kitapevi, Tudem Yayıncılık, TÜBİTAK, Yapı Kredi Yayınları

KATILACAK YAZARLAR:

Meltem Kanoğlu ( 31 Ocak Cumartesi, 14.30 – 15.30 )

Erdem Seçmen (31 Ocak, 14.00 – 15.00 )

Pelin Saydam ( 31 Ocak – 7 Şubat, 14.00 – 15.00 )

Haldun Açıksözlü (1 Şubat Pazar, 16.00 – 17.00 )

Rıfat Batur ( 6 Şubat Cuma, 18.00 – 19.00 )

Aydın Arif ( 7-8 Şubat, 14.00 – 15.00 )

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.