Hoşgeldiniz  

Ataşehir’li Kadınlara Yaratıcı Sanatlar Terapisi

admin | 11 Haziran 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

BB5mailAtaşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, yaşamda gücünü, yerini keşfetmek isteyen kadınlara ışık tutarak yol göstermek amacıyla “Ayna Ayna Söyle Bana” çalışma başlatıyor.

Recep Kenan/haberinasli.com

“AYNA AYNA SÖYLE BANA”

Ataşehir Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü; kendini toplumun dikte ettiği rolleri yaşamak zorunda hisseden, buna karşın yaşamdaki yerini, üstlendiği rolünü ve gücünü, yaşamının gerçek anlamını yeniden keşfetmek isteyen kadınlara ışık tutarak yol göstermek amacıyla “Ayna Ayna Söyle Bana” isimli yaratıcı sanatlar terapisi çalışmasını başlatıyor.

Drama, görsel sanatlar, dans ve müzik gibi aktivitelerin yer alacağı yaratıcı sanatlar terapisi çalışması, 12 kişilik 2 grup şeklinde gerçekleşecek.

12 kişilik 2 grupta düzenlenen terapi programı;

1.Grup çalışmaları, 16 Ağustos – 20 Eylül tarihleri arasında, cuma günleri 3 saat ve 6 hafta olmak üzere toplam 18 saat olacak.

2.Grup çalışmaları ise, 15 Kasım – 20 Aralık tarihleri arasında, cuma günleri 3 saat ve 6 hafta olmak üzere toplam 18 saat.

Başvuru ve ayrıntılı bilgi için Ataşehir Belediyesi Çağrı Merkezi ile Kayışdağı Lions Ataevi Sosyal Hizmet Merkezi’ni arayabilirsiniz.

 

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.