Hoşgeldiniz  

ATAMEM’ de Kurslar Devam Ediyor

admin | 12 Ekim 2012 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Ataşehir Meslek Edindirme Merkezi (ATAMEM)’nde ücretsiz kurslar aralıksız devam ediyor.

ATAMEM’ de Kurslar Devam Ediyor

En iyi yatırımın insana yapılan yatırım olduğu bilinciyle Ataşehir Belediyesi tarafından hizmete açılan ATAMEM’de kurslara katılan Ataşehirlilerin, mesleki ve sosyal açıdan gelişimlerine katkıda bulunuluyor.

Kuaförlük, Aşçı Çıraklığı, Bilgisayar Destekli Muhasebe, Web Tasarımı, Bilgisayar Kullanımı, İngilizce, Çağrı Merkezi Elemanı, Halkla İlişkiler Elemanı ve Satış-Pazarlama Elemanı kurslarının bulunduğu ATAMEM’ de ön başvurular aralıksız devam ediyor.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada; “Toplumun her kesiminden bireylerin aktif üretken yaşama katkılarını sağlamak, yoksulluğu ve yoksunluğu önlemek amacıyla hizmete açtığımız ATAMEM’ de, Ataşehirli vatandaşlarımız ilgi ve becerilerine göre kurslara katılıyorlar. Vatandaşlarımızın, kendilerine ekonomik ve sosyal olarak fayda sağlayacak olan bu kurslara ilgisi yoğun şekilde devam ediyor” dedi.

Kurslara katılmak isteyen Ataşehirliler, Küçükbakkalköy Mahallesi Vedat Günyol Caddesi No:06 adresinde hizmet veren ATAMEM binasında, meslek kursları başvuru formlarını doldurarak en yakın zamanda açılacak yeni sınıflar için sıra alabiliyorlar. Daha fazla bilgi almak isteyen Ataşehirliler, ATAMEM’ e ait 0216 574 80 79 telefon numarasından ek bilgi talep edebilirler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.