Hoşgeldiniz  

ATAMAD İftar ve Şenlikle Ataşehirlileri Buluşturdu

admin | 23 Haziran 2015 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet A- A+

atamad_iftarAtaşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD), Küçükbakkalköy’deki Kemal Berktan Ortaokulu bahçesinde iftar verdi. İftar sonrasında Direklerarası Ramazan şenliği sahnelendi.

Recep Kenan/itvhaber.com

ATAMAD’ın Ataşehir Belediyesi katkısıyla düzenlediği iftar yemeğine; CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, AK parti Ataşehir İlçe Yönetim Kurulu üyesi Metin Kale, Ataşehir Belediyesi Meclis 1. Başkanvekili Sadi Özata, Ataşehir Belediyesi başkan yardımcıları Hüseyin Hışman ve Namık Sürmen, Ataşehir Giresunlular Derneği Başkanı Fatih Yelekoğlu, STK temsilcileri, mahalle muhtarları, ATAMAD Başkanı Himmet Kaya ve yönetim kurulu üyeleri ile Malatyalılar ve Ataşehirli vatandaşlar katıldı.

IMG_0105

İftar sonrası sahnelenen “Direklerarası Ramazan Şenlikleri” kapsamında, geleneksel Ramazan eğlencelerinin vazgeçilmezleri; Kavuklu Pişekâr atışması, Meddah Oyunu, Kanto Gösterisi ve Fasıl Heyeti’nin gösterileri de izlendi. Büyük beğeni toplayan gösterilerde Nur Yoldaş, Kartal Kaan, Ozan Çoşkun, Gözde Kırgız ve Çağrı Mengüç Ataşehirliler tarafından ayakta alkışlandı.

ATAMAD tarafından Küçükbakkalköy’de düzenlenen iftar programı sonrası basına açıklama yapan Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD) Başkanı Himmet Kaya; “Ramazan ayının ruhuna uygun olarak lokmalarımızı paylaştık. Soframızda her düşünceden ve her yaştan insanımızı bir arada görmenin anlamı çok büyük… Ramazan ayının bütün insanlığa barış, sağlık ve huzur getirmesini diliyoruz” dedi.

IMG_0001

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.