Hoşgeldiniz  

ATAMAD ‘HİMMET KAYA’ İLE DEVAM EDİYOR

admin | 25 Ocak 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Türkiye A- A+

atamad_himmet_kaya_ (1)ATAMAD’ın olağanüstü genel kurulunda yeni yönetim kurulu belirlendi ve tüzükte değişiklikler yapıldı. Yapılan seçim sonucunda Himmet Kaya yeniden başkan seçildi.

Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’nin olağanüstü genel kurulu yapıldı. Olağanüstü genel kurulda tüzük değişikliğiyle birlikte yönetim kurulu seçimi de yapıldı.

Cumali Ünaldı başkanlığında Cafer Kınacı ve Çiğdem Çarpıcı’dan oluşan divan kurulunun seçilmesinden sonra maddelerin görüşülmesine geçildi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra yeni yönetim ve denetim kurulu seçimleri yapıldı. Himmet Kaya atamad_himmet_kaya_ (3)başkanlığında tek liste oybirliği ile seçildi.

Divan Başkanı Cumali Ünaldı tüzük değişikliği öncesi kısa bir konuşma yaparak yapılacak değişiklikle ilgili bilgi verdi. Ünaldı konuşmasında; “Tüzükte yer alan kurucu üyelik, derneklerde pek geçerliliği olmayan bir yapıda olduğu için bunu Yüksek İstişare Kurulu’na çevirdik. Kurucu üyelerden belli bir güçte istifade edebiliriz.  Hâlbuki Yüksek İstişare Kuruluna çok geniş bir tabandan üye alınabiliyor. Dolayısıyla da Malatya’nın bütün değerlerinden istifade etmek mümkün. Ataşehir Malatyalılar Derneği (ATAMAD)’ın bu kongre ile kabuğunu çatlattığını ve kendisini geliştirdiğini düşünüyorum. Bu durumun getirilerini de çok yakında göreceğiz inşallah” dedi.

Yapılan oylama sonucu tüzükte yapılması istenen değişiklikler oybirliği ile kabul edildi.

ATAMAD Başkanı Himmet Kaya genel kurul sonunda yaptığı değerlendirme de şöyle konuştu: “Ataşehir Malatyalılar Derneği hemşeri kimliğinden daha çok global bazda projeler geliştiren, vitrini ve vizyonu olan bir dernek. Dördüncü yılımızı da geride bıraktık. Yönetim kurulunda görev alan bütün arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Şanslı bir başkanım ki böyle değerli yönetim kurulu üyeleriyle bir arada çalışıyorum. Yönetim kurulunda bulunan her arkadaşımız aynı özveriyle çalışıyor. Bundan sonra da çalışmalarımız aynı düşünceyle devam ettireceğiz.”

Kaya, özellikle kadın üyelere seslenerek, derneğe kendi evleriymiş gibi bakmalarını, sahip çıkmalarını istedi.

atamad_himmet_kaya_ (4)

ATAMAD’ın yeni yönetim kurulu Himmet Kaya başkanlığında Hosrof Köletavitoğlu, Kemal Yılmaz, İrfan Kiraz, Necati Bozkurt, Muammer Ayvalı, Seçkin Balaban, Derya Ziyanak, D. Işın Mordeniz, Muhammer Yılmaz, Yaşar Koç, Ali Haydar Açık, Turgut Koç, Emine Sıral, Şemsettin Değer, jale Ayduk, Bekir Parlakkılıç, Handan Akyol, Bektaş Şimşek ve Çiğdem Çarpıcı’dan oluşuyor.

ATAMAD’ın yedek yönetim kurulu üyeleri ise Kemal Çıplak, Hakkı Korkmaz, İlhan Kınalı, Niyazi Yaman, Sonay Çarpıcı, Ozan Kiraz, Gülay Çamur, Ülkay Önel, Ebubekir Tezcan, Mustafa Sıral, İbrahim Halil Güleryüz, Ali Kırmızıbayrak, Esen Kaya, Orhan Yılmaz, Şahap Güven, Selahattin Tezcan, Mehmet Gültekin, Hikmet Yıldırım, Sadık İnci ve Deniz Kışın Özses’ten oluştu.

ATAMAD’ın Denetim Asil Üyeliklerine Hüseyin Gökçek, Metin Yanık, Cafer Kınacı, yedek üyeliklere ise Ali Turan, Mithat Öztop ve Yusuf Yıldırım seçildi.

atamad_himmet_kaya_ (2)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.