Hoşgeldiniz  

ATABEM Online YKS Deneme Sınavına Başvurular Başladı

admin | 27 Mayıs 2020 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Eğitim, Manşet A- A+

Ataşehir Belediyesi eğitim kurumları ATABEM (Ataşehir Belediyesi Eğitim Kurumları), dijital platformu üzerinden online gerçekleştirilecek deneme sınavlarına başvuru başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Koronavirüs nedeniyle evlere kapanmak zorunda kalınan şu günlerde vatandaşların sosyal yaşamlarına, yaptığı kültür sanat programlarıyla hareket getiren Ataşehir Belediyesi eğitim alanında da yeni bir projeyi hayata geçirdi.

ATABEM (Ataşehir Belediyesi Eğitim Kurumları) adıyla yeni bir dijital platform altında toplanan Ataşehir Belediyesi bünyesindeki eğitim kurumları, gençlerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı’na (YKS)  daha iyi hazırlanabilmesi ve eğitimlere daha kolay ulaşabilmesi amaçlıyor.

Dijital içerik platformunda çocuklar için de atölyeler ve etkinlikler de yer alacağı ATABEM dijital içerik platformuyla; her gün farklı eğitim branşlarında soru çözümleri, sınav stresi ve motivasyon konularını içeren rehberlik çalışmaları ile online deneme sınavları gerçekleştirilecek.

Sınava Doğru – Online #YKS Deneme Sınavı Başvurusu:

• 21 Mayıs 2020 ile 28 Mayıs 2020 tarihleri arasında başvurular alınacaktır.

• 29 Mayıs Cuma günü başvuru yapan kişilere sınavın gerçekleşeceği bağlantı linki ve bu link ile giriş yapabilmeleri için Kullanıcı Adı ve Şifreyi içeren SMS bilgilendirmesi yapılacaktır.

• 29 Mayıs Cuma günü sosyal medya hesaplarımızdan “Sınav Yönergesi” paylaşılacaktır.

• Sınava katılan kişiler sınav sonuçlarını SMS ile gelen Kullanıcı Adı ve Şifre ile 1 Haziran 2020 tarihinden itibaren öğrenebileceklerdir.

• 1 Haziran 2020 tarihi itibari ile online deneme sınavının sorularının çözümleri ATABEM Sosyal Medya hesapları üzerinden eğitmenlerimiz tarafından çekilecek videolar ile yayınlanacaktır.

• Online Deneme Sınavına https://forms.gle/Rdr8ig8kkBMDE6bt9 adresindeki kayıt formunu doldurarak başvuruda bulunabilirsiniz.

AYRINTILI HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.