Hoşgeldiniz  

ATABARDER Başarılı Çocukları Gezi İle Ödüllendiriyor

admin | 22 Şubat 2020 | Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

ATABARDER (Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği) Sosyal ve kültürel komisyonu eğitimde başarılı çocukları gezi ile ödüllendiriyor.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Barbaros Mahallesi Sosyal Dayanışma, Kültür ve Güzelleştirme Derneği (ATABARDER) sosyal projeler kapsamında ilkokul ve ortaokul da okuyan başarılı çocukları çeşitli gezi ve etkinliklerle ödüllendiriyor.

ATABARDER Sosyal ve kültürel komisyonu, Yönetim Kurulu üyesi Nurcan Gür gezi sorumlusu Sevgi Seymen ile birlikte düzenledikleri gezi ile ilgili yaptıkları açıklamada, “Dernek olarak burada öğrencilerimize verdiğimiz etüt ve derslerin dışında çocukların sosyal gelişmelerine katkıda bulunmak, hayal kurarak daha başarılı öğrenciler olmalarını sağlamak amacıyla bazı etkinlikler düzenlemeye çalışıyoruz. Bu güne kadar çeşitli etkinliklere götürdüğümüz çocuklarda yaptığımız farklı etkinliklerde değişiklikleri gözlemlemek mümkün.” İfadelerine yer verdiler.

Düzenlenen gezi ve aktivitelerin Davranış Bilimleri Enstitüsü tarafından onaylı olduğuna dikkat çekilen açıklamada çocukların; çevre, sürdürülebilirlik, finansal okuryazarlık, ekip çalışması, sorumluluk bilinci, özgüven gibi kavramları öğrenip geleceğe hazırlandıkları kaydediliyor.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.