Hoşgeldiniz  

ANKARA BB Başkanı Mansur Yavaş Mazbatasını Aldı

admin | 08 Nisan 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Millet İttifakı 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde CHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilen Mansur Yavaş, mazbatasını alarak görevine başladı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Partisi tarafından oluşturulan Millet İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı olarak girdiği 31 Mart 2019Yerel Seçiminde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş mazbatasını aldı.

ANKARA BB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ MAZBATA ALDI

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen CHP ve İyi Parti’nin Millet İttifakı adayı Mansur Yavaş’a eşi Nursen Yavaş ile birlikte geldiği Ankara Adliyesinde İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a Ankara Adliyesinde İl Seçim Kurulundan mazbatasını aldığı sırada, CHP TBMM Başkanvekili Levent Gök, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve CHP İl Başkanı Rıfkı Güvener eşlik etti.

YAŞAYANLAR ANKARA’DAN DAHA FAZLA KEYİF ALACAK

Adliye çıkışında açıklama yapan Mansur Yavaş, Ankaralıların kendisini 5 yıllığına görevlendirdiğini, Ankara’yı huzur ve bereketin başkenti yapacağını vurgulayarak, “Gazi Mustafa Kemal’in bize emanet ettiği başkenti, gelişmiş ülkelerin başkentleriyle yarışır bir Ankara’yı hep birlikte başaracağız. Böyle olduğu zaman da; Ankara’da yaşayanların Ankara’dan daha fazla keyif alacak.” Dedi.

ANKARA HALKI BİZİ 5 YILIĞINA GÖREVLENDİRMİŞTİR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, “Ankara halkı bizi 5 yılığına görevlendirmiştir. Buna layık olmaya çalışacağız.  Seçim Bitti. Seçimde olalar geride kaldı. Bizde kin, husumet, garez yok. Ne çalışanlar ne de oy vermeyenler açısından, Ankara’da ayrım söz konusu değil. Ankara’daki herkesi kucaklayarak eşit bir şekilde hizmet etmeye çalışacağız. Adalet ve liyakat ön planda olacak.” Diye konuştu.

ANKARA İÇİN YENİ BİR DÖNEM BAŞLIYOR

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mansur Yavaş yaptığı açıklamada, “Ankara için yeni bir dönem başlıyor. Mazbatamızı aldıktan sonra saat 15.30’da Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi huzurlarında Anıtkabir’de olacağız. Büyükşehir Belediye Başkanlığı binasına yürüyerek gideceğiz ve törenle görevimizi devralacağız.” İfadelerine yer verdi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.