Hoşgeldiniz  

Ambalaj Topluyor, Ücretsiz Basketbol Maçı İzliyorlar

admin | 16 Aralık 2013 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Genel, İstanbul, Manşet, Spor A- A+

Temiz potaAtaşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesinden çevre dostlarına bilet.

Ataşehir Belediyesi, Ülker Sports Arena, ÇEVKO işbirliği ve Fenerbahçe Spor Kulübü’nün katkılarıyla, çevre bilincini basketbol sevgisi ile pekiştirmek amacıyla başlatılan “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesiyle Ataşehirli çocuklar basketbol maçlarına bilet kazanıyorlar.

Geçen yıl başlayan ve bu yıl da devam eden projeyle Ataşehir’deki okullarda eğitim gören öğrenciler, geri dönüşebilen ambalajlar topluyor ve topladıkları ambalajlara karşı Ülker Sports Arena’da ücretsiz maç izliyorlar. Böylece gençlerde ve çocuklarda hem çevre bilinci hem de spor sevgisi artıyor.

2013- 2014 eğitim yılında da uygulanan projeyle; Yeditepe Özel Eğitim Meslek Lisesi’nden 29 işitme engelli kız öğrenci, Ataşehir Doğa Koleji’nden 20 öğrenci ve Fetih İMKB Ortaokulu’ndan 75 öğrenci 14 Aralık’ta oynanan Fenerbahçe Ülker ve Royal Halı Gaziantep Basketbol takımlarının maçını Ülker Sports Arena’da ücretsiz izlediler. “Yeşil Pota Temiz Doğa” projesi kapsamında Ataşehirli öğrenciler ücretsiz basketbol maçı izlemeye devam edecekler.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.