Hoşgeldiniz  

Ali Özcan ve Mahmut Tanal Yenisahra’da Seçim Çalışması Yaptı

admin | 12 Mayıs 2015 | Ataşehir, Ataşehir CHP, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

ali-ozcan-chp-yenisahraCHP İstanbul 1 Bölge milletvekili adayları Ali Özcan ve Mahmut Tanal Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde esnaf ziyaretinde bulunup seçim çalışması yaptılar.

Recep Kenan /itvhaber.com

Seçim çalışmalarını sürdüren Ataşehir İlçe Başkanlığı, CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarının mahalle ziyareti programı uygulamasına devam ediyor.

CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve ilçe yöneticileri mahalle ziyaret programı kapsamında CHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adayları Ali Özcan ve Mahmut Tanal ile birlikte Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde seçim çalışmasında bulundular.

CHP’nin Yenisahra ve Barbaros mahalleleri seçim irtibat ofislerini ziyaret eden illetvekili adayları Ali Özcan ve Mahmut Tanal ve İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak büroda partililerle sohbet ederek gündemi değerlendirdiler.

- m-9

Büro sohbeti sonrasında İlçe Başkanı Altınkaynak, adaylar Özcan ve Tanal ile bereberindeki partililerden oluşan ekip her iki mahallede esnaf ziyaretinde bulup kahvehane toplantıları yaptılar.

İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak ve milletvekili adayları Ali Özcan ile Mahmut Tanal’ın esnaf ve seçim ofisi ziyareti ile mahalle turundan oluşan Yenisahra ve Barbaros mahallelerinde seçim çalışmasına Belediye meclis üyeleri Merdan Özer ve Mustafa Kemal Aldoğan ilçe ve mahalle örgütü yöneticileri de eşlik etti.

m

m-7

ali-7

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.