Hoşgeldiniz  

Ali Dumankaya ‘Yenisahra’da Geçmişle Geleceği Buluşturacağız’

admin | 10 Temmuz 2015 | Ataşehir, Emlak, Genel, Gündem, İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet A- A+

dky-ali-dumnkayaDKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya uygulayacakları kentsel dönüşüm projeleri ile geçmişle geleceği birleştireceklerini söyledi. İlk proje yenisahra’da…

Recep Kenan/itvhaber.com

Ali Dumankaya Mahalle konseptli, geçmişle geleceği buluşturma hedefli Kentsel Dönüşümü ilk uygulayacakları “Katbe Kat Kazanç” sloganlı “Yeniden Yenisahra” adlı Yenisahra Dönüşüm Projesi’nde mahalle sakinleri ve esnaflarının yerlerinde kalmasını sağlayıp, ortaya çıkan konsept projeye yeni marka ve isimler ile esnafları eklemeyi planladıklarını söyledi.

Posta gazetesinde yer alan Bülent Yoldaş imzalı haberde İbrahim Holding kuruluşu olan DKY İnşaat’ın Kentsel Dönüşüm poltikası ile ilgili açıklamalarda bulunan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, DKY olarak kentsel dönüşüm projelerinde ana temanın, dönüşümün yapılacağı yerde yaşayan insanların yerinde kalmalarını sağlamak olduğunu vurguladı.

Mahalle yaşantısını esas alan dönüşümle geçmişle geleceği buluşturmayı hedeflediklerinin altını çizen Ali Dumankaya, uygulayacakları dönüşüm projeleri ile mahalle esnaflarının faaliyetlerinin devamını sağlarken; yeni marka ve esnafların da mahalle yaşamına katılmasını sağlamak istediklerini kaydetti.

Hedefledikleri mahalle konseptli projeyi halen çalışmalarını yürüttükleri Yenisahra Kentsel Dönüşüm projesinde hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen İbrahim Dumankaya Holding kuruluşu DKY İnşaat’ın patronu Ali Dumankaya, çalışmaların yürütüldüğü bölgede palanları beklediklerini, yılsonuna kadar bölgenin planlarının çıkmasını umduklarını söyledi.

dky-toplu

DKY İNŞAAT YENİSAHRA SAKİNLERİ GÖRÜŞMELERİNDEN…

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.