Hoşgeldiniz  

Ak Parti İstanbul Düğümü Çözüldü: Büyükşehir Adayı Murat Kurum

admin | 07 Ocak 2024 | Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Siyaset A- A+

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayını AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda “Yeniden İstanbul” sloganıyla açıkladı.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı İstanbul Milletvekili Murat Kurum oldu.

Toplantıda, Cumhur İttifakı’nın 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.

11’i büyükşehir 26 ilin adayını açıklayan Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Başkan adayı olarak Murat Kurum’u “İstanbul muradına kavuşacak. El ele vererek İstanbul’u fetret devrinden çıkaracağız. İstanbul’un kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığına inanıyoruz” ifadeleri ile belirlediklerini duyurdu.

İSTANBUL MURADINA KAVUŞACAK

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “İstanbul muradına kavuşacak. El ele vererek İstanbul’u fetret devrinden çıkaracağız. İstanbul’un kaybedecek bir 5 yılı daha olmadığına inanıyoruz” dedi.

İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda Cumhur İttifakı 31 Mart Pazar günü yapılacak mahalli idareler seçiminde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı, AK Parti İstanbul Milletvekili Murat Kurum olduğu açıklandı.

Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Yeniden İstanbul, Yeniden AK Parti. Hazırız, kararlıyız. Hayırlı olsun” sloganlarıyla Murat Kurum’un İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını ilan etti.

Kaynak: itvhaber

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.