Hoşgeldiniz  

AK PARTİ GENÇLİĞİYLE SOKAKLARDA BAŞARILI OLDU

admin | 24 Ocak 2017 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak-gencYasin Görgülü başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları Danışma Meclis İlçe Başkanı Av.Mustafa Naim Yağcı’nın katılımıyla Esatpaşa’da gerçekleştirildi.

Ak Parti Ataşehir İlçe Gençlik Kolları danışma meclisini toplayarak, bugüne kadar yapılan etkinlikler hakkında bilgi verilirken diğer taraftan referandum süreci çalışmalarının nasıl yürütüleceği üzerine teknik konular konuşuldu.

Esatpaşa Zübeyde Hanım Hizmet İçi Eğitim Enstitüsü Konferans Salonunda yapılan toplantıya; Bölgeden sorumlu eski Samsun Milletvekili Ahmet Yeni, Ataşehir’den sorumlu İl Yönetim Kurulu Üyesi Altuğ Karataş,  Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı ve yönetim kurulu üyeleri Zafer Düşgün, Nevzat katırcı, Ataşehir Belediye Meclis Üyeleri İsmail Levent, Mahmut Yürük, Saim Başkan, Genel Merkez genel Başkan Yardımcıları Buğra Şimşek, Gökhan Oruç Önalan ve İskender Karakaya, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Can Ergüder, Ataşehir gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü ve yönetim kurulu üyeleri ile Ak gençler katıldı.

Divan Başkanlığına İlçe Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Harun Demir seçilmesinden sonra, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Gençlik Kollarının etkinlikleri ile ilgili slayt gösterildi.

Daha sonra protokol konuşmalarına geçildi.

İlk olarak konuşan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Görgülü yaptıkları etkinliklerden söz ederek; “1 Kasım seçim çalışmalarında 77.906 genç seçmenimizin kapısını çaldık. Bunlardan 8.776’sı ilk olarak oy kullanacak seçmenlerdi.  İlçemizin sınırları içerisinde bulunan Yeditepe ve Acıbadem Üniversitelerinde okuyan öğrencileri milletvekillerimizi buluşturduk. İlçemizin 46 noktasında stantlar kurarak üye çalışmaları yaptık. Bu çalışmalar sonucunda 1126 genç üye ve ana kadememize 1442 üye olmak üzere toplam 2568 üyeyi partimize kazandırdık” dedi.

Yeni Anayasa paketi ile ilgili olarak konuşan Görgülü; “Bu gençliği ilgilendiren bir konudur. Anayasa’nın 3.Maddesinde yapılan değişiklikle milletvekili seçilme yaşı 18’e düşürülmüştür.  Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi “Gençlere siyasette yer vermek ustalığın şiarındandır.” Gençlere bu kadar önem veren bir lidere sahip olduğumuz için çok şanslıyız” diye konuştu.

Görgülü son olarak şunları söyledi: “ Benimle birlikte bu yükü göğüsleyen yürütme ve yönetim kurulu üyelerime, mahalle başkanlarıma, okul temsilcilerime, komisyon üyelerime, içeriden ve dışarıdan dualarıyla bize destek olan herkese teşekkür ederim.”

“GELECEK GENÇLERİN OMUZLARINDA YÜKSELECEKTİR”

Ataşehir Ak Parti İlçe Başkanı Av.M. Naim Yağcı gençlere hitaben yaptığı konuşmada; “ Sizlerle onur duyuyorum. Gençlikte siyasete başlamış, gün geçtikçe ruhuyla daha da gençleşen, dimdik ayakta duran bir liderin arkasındasınız. Gelecek gençlerin omuzlarında yükselecektir.  En büyük sermaye siz gençlerin omuzlarındadır.  Bu güzelliğinizi ülkenin, milletin geleceği için harcayın. Gençliğinizin kıymetini bilin” temennilerinde bulundu.

Yağcı; “ Mecliste CHP ve HDP’nin insanlık dışı uygulamalarına rağmen milletvekillerimiz üstüne düşeni yapıyorlar. Anayasa’nın geleceğine siz sahip çıkacaksınız. Sokağa çıkarak her kardeşim en az 10 kişiyi ikna ederek sandığa götürüp evet dedirtmelidir.  Arkadaşlarınıza anlatmanız için bütün maddeleri okuyarak, öğrenerek neler getirdiğini bilmeniz gerekir. Oyunda oynaşma olmadan burayı doldurduğunuz için hepinizi gönülden tebrik ederim” şeklinde konuştu.

Daha sonra konuşan Bölgeden sorumlu eski Samsun milletvekili Ahmet Yeni, Altuğ Karataş, Buğra Şimşek ve Mehmet Can Ergüder, gençlerin siyasetteki önemine vurgu yaparak şu ifadeleri kullandılar: “Ak Parti gençliği olmasaydı sokaklarda biz başarılı olamazdık. Referandum sürecine girdiğimiz bu günlerde birlikte, beraberce yürüdüğümüz yolları hatırlayarak yarından itibaren herkes yeni Anayasa için sokaklarda çalışmalara başlamalıdır. Sırt sırta ter dökersek referandumda başarılı olacağız. Bu heyecanınızla inşallah bir gün İstanbul’u, sonrasında Türkiye’yi yöneteceksiniz. “

Kaynak:İstanbulumGazetesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.