Hoşgeldiniz  

AK PARTİ ATAŞEHİR’DEN AĞAÇ DİKME ŞENLİĞİ

admin | 05 Nisan 2016 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak_parti_agac (1)Ak Parti Ataşehir İlçe Teşkilatı, organizasyonunu Çevre Şehir ve Kültür Birim Başkanlığı’nın yaptığı “Orman Haftası” nedeniyle “Ağaç Dikme Şenliği” düzenledi.

İstanbul 1.Bölge milletvekilleri İsmet Uçma, Metin Külünk ve Osman Boyraz ve İl Başkan Yardımcısı Muharrem Ödemiş’in de katıldığı ağaç dikme şenliği düzenledi.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından Kayışdağı’nda daha önce yanan ormanlık bölgeye ağaç dikti. “Ağaç Dikme Şenliği”ne katılan Milletvekilleri, İl Başkan yardımcısı, İlçe başkanı ile mahalle başkanları ve mahalle teşkilat mensupları kendilerine ayrılan yerlere fidan diktiler.

ak_parti_agac (2)

Adalet ve Kalkınma Partisi Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından BAŞIBÜYÜK ORMAN YOLU CADDESİ yanında düzenlenen Ağaç dikme şenliğine; AK Parti İstanbul 1.Bölge milletvekilleri İsmet Uçma, Metin Külünk ve Osman Boyraz, İl Başkan Yardımcıları Muharrem Ödemiş ve Fetih Ahmet Balin, Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av.M.Naim Yağcı ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, İlçe Teşkilat Başkanı Sinan Ayrancı, Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Ak Parti Ataşehir Belediye meclis üyeleri, mahalle başkanları ve teşkilat mensupları katıldı.

ak_parti_agac (4)

ak_parti_agac (3)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.