Hoşgeldiniz  

Ak Parti Ataşehir’de Aday Adaylarını Tanıttı

admin | 28 Şubat 2015 | Genel, Genel Seçim Adayları, Manşet, Siyaset A- A+

ak parti _atyasehir_aday_tanitti

Ak Parti İlçe Başkanlığı düzenlenen bir toplantıda temayüle katılacak İstanbul 1. Bölge Milletvekili aday adaylarını oy kullanacak teşkilat mensuplarına tanıtı.

Recep Kenan/itvhaber.com

YSK’nın 7 Haziran Genel seçim takvimi gereğince siyasi partiler aday belirleme çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı Zübeyde Hanım Öğretmenevi ve Hizmet İçi Eğitim Merkezi’nin konferans salonunda düzenlediği bir toplantıyla temayüle girecek milletvekili aday adaylarını temayülde oy kullanacak ilçe teşkilatı mensuplarına tanıttı.

Aralarında Osman Arıkan, Gülşen Yiğit, Mevlüt Bayraktar, Osman Tanrıkulu, Hurşit Yıldırım, Sevinç Gül Akdere, Abdulkadir Cebecioğlu, Pınar Kandemir Hacıbektaşoğlu, Gonca İmamoğlu, engelli aday Fahri Kul ile Polnezköy’ün Polonya asıllı muhtarlarından Antoni Vilkoşevski’nin de arlarında bulunduğu çok sayıda adayın katıldığı tanıtım toplantısında aday adayları yaptıkları kısa tanıtım konuşması ile Ataşehir teşkilatından destek istediler.

Çok Birikimli, Donanımlı Adaylarımız Var

Tanıtım toplantısına katılan aday adaylarının bir kısmı ile daha önceden istişarede bulunduğunu söyleyen Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av Mustafa Naim Yağcı, aday adaylarının aralarında; teşkilattan olan da – adaylık sırasında teşkilatla adaylı sırasında tanışanıda, ilkokul mezunu da – profesör de, işçisinden esnafına, işadamına, memurundan müsteşarına ev hanımına kadar toplumun her kesiminden adayların olduğunu söyledi.

Naim Yağcı, “Toplumun en alt katmanından en üst kademesine; Antalya’sından – Sinop’una, Kars’tan İzmir’e, Çanakkale’sine ülkemizin coğrafyasının her yerini temsil edenler Alevi’sinden Suni’sine, gayrı müslümüne kadar Türkiye fotoğrafını Ak Parti’ye teveccüh olarak görüyorum” dedi.

Ak Parti’nin Türkiye partisi olduğunun tespit edildiğinin altını çizen M. Naim Yağcı bundan ayrı bir mutluluk ve heyecan duyduğunu belirterek: “Bu tablo bizleri biraz daha motive etti. Çok daha güçlü çalışacağız. Yeniden heyecanla, çalışma şevki ile doldum. İlçede arkadaşlarımızla adaylarımızı karşılarken yeni bir heyecanı hep beraber gördük. Çok donanımlı, birikimli aday adaylarımızdan çok önemli tecrübeler elde ettik” diye konuştu.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.