Hoşgeldiniz  

AK KADINLAR YAŞLILAR HAFTASI’NI BÜYÜKLERİYLE GEÇİRDİ

admin | 25 Mart 2017 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak_parti_kadin_atasehir_yaslilar_haftasi (0)Neslihan Yurtdagül başkanlığındaki Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Yaşlılar Haftası kapsamında düzenlediği Umut Akyürek konserinde Darülaceze sakini yaşlılarla buluştu.

Recep Kenan/itvhaber.com

Geçmişle bağımız, gelecek rehberlerimiz, büyüklerimiz, yaşlılarımız için Ak Parti Ataşehir İlçe  Kadın Kolları Başkanlığı’nın organize ettiği, TRT Sanatçısı Umut Akyürek’in sahne aldığı Türk Sanat Müziği Konseri Kayışdağı  Darülaceze Güven Sitesi’nde gerçekleşti.

Darülaceze’de düzenlenen Umut Akyürek konserine Ak Parti İstanbul Milletvekili Av.Mihrimah Belma Satır, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ile birlikte Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Çevre ve Şehir Kültür Birim Başkanı Hicran Çakmak, İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Saniye Çoban, İlçe Kadın Kolları İl Sorumlusu Fatma Urhan, İlçe Kadın Kolları Teşkilat ve SKM Başkanı Gülayşe Durak, Darülaceze sakinleri karıldı.

SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ

Ak Parti İstanbul Milletvekili Av. Mihrimah Belma Satır’ın selamlaması ile başladığı protokol konuşmalarında, “Sizler bizim için değerlisiniz, geçmişteki tecrübeleriniz ile gençlerimize ışık tutanlarımızsınız. Geçmişte yaşadıklarınız zorlukları her birimiz biliyoruz ve bu yüzden Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirdik, inşallah 16 Nisan da sandıklardan “Evet” leri çıkartacağız. ”dedi.

YAŞLILARIMIZA SEVGİ BESLEMEYİ, HİZMET ETMEYİ GURUR SAYIYORUZ

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül ise, “Bizler yaşlılarımıza hürmet ve sevgi beslemeyi, onlara hizmet etmeyi, onlarla dayanışma içinde olmayı erdem sayan bir geleneğin mensubu olmanın gururuyla sizlerle her buluşmamızda aynı duyguyu yaşıyorum. Güler yüzünüzle ve şefkatle kucaklıyorsunuz. Dualarınızı bizlerden hiçbir zaman eksik etmiyorsunuz. Siz değerli büyüklerimizin geçmişte, darbe ve koalisyon hükümetlerinden dolayı yaşadığı acılar ve zorlukları, gelecek nesillerin yaşamamasına için Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemini getirmekle daha müreffeh ve daha güçlü bir Türkiye için çalışıyoruz.16 Nisan akşamı sandıktan çıkacak “Evet”ler ülkemiz için inşallah güzellikler getirecek.” Şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Umut Akyürek sahne alarak, Darülaceze sakinlerinin eşliğinde bir birinden güzel şarkılarını seslendirdi. Programın sonuna doğru İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Umut Akyürek’e yaşlılar adına hediye takdim etti.

Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları, yaşlılar haftasında Ataşehir’ in 17 mahallesinde eş zamanlı olarak Kadın Kolları teşkilatı, çocukları ile birlikte yaşlılarla bir araya geldi.

BHÜYÜKLERİMİZDEN DUA ALDIK

Mahallelerdeki yaşlılar haftası programı ile ilgili açıklama yapan Ak Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, buluşmalarında yaşlılardan dua aldıklarını kaydederek; “Kadın kollarımız evlerinde hazırladıkları ikramlarla büyüklerimizi ziyaret ederek, ellerini öpüp, hayırlı dualarını aldılar. Bire bir sohbet etme imkânı buldukları büyüklerimizin hayat tecrübelerini ve nasihatlerini dinlediler. Büyüklerimizin yüzlerinde tebessümü görmenin huzuru ve mutluluğu içerisinde programlarımızı gerçekleştirdik.” dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.