Hoşgeldiniz  

Ağaoğlu’nun Aracı Kurşunlandı

admin | 16 Şubat 2013 | Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

ali-agaoglu-nun-araci-saldiriTürkiye’nin önde gelen konut ve inşaat firması Ağaoğlu’nun sahibi Ali Ağaoğlu’nun aracı kurşunlandığı iddiası ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nca soruşturma başlatıldı.

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Alınan bilgiye göre; Hareket halinde iken Maslak’ta trafik ışıklarında kırmızıda beklerken kimliği bilinmeyen kişiler tarafından aracına silahla ateş açıldı.

Maslak’ta kırmızı ışıkta beklerken aracına açılan ateş ile ilgili Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma açıldığı ve bu kapsamda Ali Ağaoğlu’nun Çağlayan’daki Adalet Sarayı’na gelerek soruşturmayı yürüten savcıya ifade verdiği bildirildi.

Ali Ağaoğlu Cumhuriyet Savcılığı’na verdiği ifadede herhangi bir hasmı olmadığını, trafik ışıklarında beklerken şahsın kendisine doğru geldiğini gördüğünü, fakat hayranı olduğunu düşündüğünü kaydetti. Ağaoğlu araç hareket ettikten sonra kurşun seslerini duyduğunu, fakat aracına isabet eden kurşun olmadığını söyledi. Kurşunların kim ya da kimler tarafından sıkıldığına yönelik emniyet birimlerince detaylı inceleme yapıldığı şeklinde ifade verdiği bilgisine ulaşıldı..

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.