Hoşgeldiniz  

ADEM BOZ; “ASIL VURULMASI GEREKEN KUKLACILARDIR”

admin | 22 Temmuz 2016 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Üst Manşet A- A+

saadet-partisiSaadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, 15 Temmuz gecesi yaşanan darbe girişimi ve MGK tavsiye kararı gereğince Bakanlar Kurulunun ülke genelinde almış olduğu 3 aylık Olağanüstü Hal kararı ile ilgili basına açıklamalarda bulundu.

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz’un basına konu ile ilgili yaptığı açıklama şöyle:

BİZ KUKLAYI VURDUK, BUNDAN SONRA ASIL VURULMASI GEREKEN KUKLACILAR

Saadet Partisi Ataşehir İlçe Başkanı Adem Boz, her vatandaşın kendisine düşeni yaptığını söyleyerek; “Tüm Türkiye genelinde her bir vatandaşımız mesleği, konumu ne olursa olsun 80 milyon insan adeta tek yürek olmuş, partisi, derneği ne olursa olsun bir yapıyı öne çıkarmadan; vatanı, millet, bayrak, din demiş, mukaddesat demiş, tankın, topun, tüfeğin önüne siper olmuş. Kimisi kalemiyle, kimi malıyla, kimisi canıyla, kimi duruşuyla, kimileri de dualarıyla, gözyaşlarıyla engel olmuş. Öncellikle rabbimden bir daha böyle şeylerin olmamasını niyaz ediyoruz. Özelde ülkemiz, diğer İslam ülkeleri ve akabinde yeryüzünde yaşayan 7 milyar insanın bir tanesinin bile sebebi ne olursa olsun katledilmesine Allah bir daha fırsat vermesin. Aslında sorulacak çok soru var. Cevaplanması gereken binlerce hatta milyonlarca soru var. Henüz tehlikenin tam anlamıyla geçtiğini söyleyemeyiz. Biz kuklayı vurduk, bundan sonra asıl vurulması gereken kuklacılar. Kuklacıları vurduğumuz zaman şunu söyleyebiliriz. Artık yeni bir dünya düzeninin, hakkın, adaletin, iyinin, faydalının, güzelin ve doğruluğun hâkim olduğu bir düzeni kurduğumuzu söyleyebiliriz” dedi.

saadet-partisi-1

BÜTÜN ZULÜMLER SİYONİST MERKEZLİDİR

Boz; “Şu anda dünyayı batı yönetiyor. Bu işin jandarmalığı Amerika’nın elinde. Fikir babası, organize eden İngiltere. Diğer işleri ise Avrupa yapmaktadır. Amaçlarının da büyük İsrail devletini kurmaktır. Darbe girişiminin de emperyalist ülkelerin büyük İsrail projesini gerçekleştirme yolunda attığı adım olduğunu ve tarihte yapılan bütün zulümlerin Siyonist merkez kaynaklı olduğunu eğer biz Türkiye olarak, diğer İslam ülkeleri ile bir araya gelip bu kuklacıyı hedef almazsak, bağlantılarını kesmezsek, diğer yerleşkelerine neşter vurmazsak biz bu hadiselerle çok karşılaşırız ” şeklinde ifade etti.

HİÇ BİR ZAMAN DOKUMUZ UYUŞMAMIŞTIR

Boz; “Saadet Partisi olarak 1969 siyasi alandaki kuruluşumuzdan bu yana Fettulah Gülen’le hiçbir zaman dokumuz uyuşmamıştır. Birçok organizasyonlara davet edildiğimiz halde hiç birine katılmayı Allah bize nasip etmedi. Teşkilattan aldığımız terbiye bizi böyle virüslere bulaştırtmıyor. Çok şükür böyle bir mekanizmaya sahibiz. Bunu üzülerek söylüyorum Ak Partili arkadaşlarımızın işyerlerine, evlerine Zaman Gazetesi çifter çifter gitti. Yanlış yapıyorsunuz. Bunlara güven olmaz diye o zamanda uyardık ama bizim uyarılarımızı dinlemediler. Ergenekon ve balyoz davalarında uyardık haklı çıktık. Kayda geçsin diye şu imside burada vereceğim. Şevki Yılmaz Ergenekonun siyasi kanadı Saadet Partisidir demişti. Tayyip bey ne zaman ki aldatıldık, bu konuda yanıldık dedi, on zaman Şevki Yılmaz’ı bu milletten özür dilesin diye aradık. Nerede saklandıysa sesi soluğu kesildi. Ama biz yinede doğru bildiklerimizi söylemeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Bu olayları sadece Fettulah Gülen olarak ele almanın doğru olmadığını söyleyen Boz; “ Gülen; CİA, Mossad ve yeryüzünde ne kadar İslam düşmanı varsa, büyük İsrail projesine ne kadar hizmet eden insan varsa onların Türkiye ve Türkî Cumhuriyetleri ayağında rahatça konuşlanabilmesi, finanse edilebilmesi, kendini devletin güçlerinden saklayabilmesi ve organize olup fitne, fesada sebep olacağı bir yuvadır. Şu yaşadığımız 15 Temmuz olayına da bu gözle bakarsak bundan sonraki süreçlerde asıl diğer hainleri de ortaya çıkarırız” şeklinde konuştu.

BU MİLLET HAYIR KELİMESİNİ, NEGATİF OLAN HİÇBİR ŞEYİ SEVMİYOR

Boz, Olağanüstü Hal kararı ile ilgili olarak da; “Olmalımıydı, olmamalımıydı zaten süreç 15 Temmuz gecesi düğme yukardan iliklendi. Olağanüstü hal zaten fiilen başladı. Olağanüstü hal istemediğimiz bir durum ama yapılması gerekiyorsa da yapılmalıdır. On binlerce insan tutuklanırken, hâkim ve savcılar görevden uzaklaştırılırken işin ancak bu şekilde çözüleceğini düşünüyorum. Süreç kendiliğinden yaşandı zaten. İnşallah bu işi en kısa zamanda çözerler. Olağanüstü Hal uygulamasını da en kısa sürede kaldırırlar. Bu millet hayır kelimesini, negatif olan hiçbir şeyi sevmiyor. OHAL deyince de kafalarda bir sonraki aşamasının sıkıyönetim olduğu izini bırakır. Dokusu uyuşmuyor. Darbelerden en çok biz çektik. Biz darbeleri kâfirlere karşı yaparız. Onun için bunu yapanların kaynakları, dış bağlantıları ortaya çıkmayana kadar bu girişime de, bu teşebbüsse de adını ne koyarsak koyalım biz bitti diyemeyiz. İnşallah bundan sonra aslında kuklacıları oynatanları millet olarak ortaya çıkarıp hep beraber böyle bir şerbet içmeye başlarız” dedi.

Boz, son olarak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Genel Kurmay Başkanı Hulusi Akar’a, tüm illerdeki kamu kurum kuruluşlarındaki çalışanlara, darbe gecesi tanka, topa eyvallah demeyen, yaşanan her şeye karşın önce Genelkurmay Başkanlığına sonra da TBMM’ye giden Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak’a ve korkusuzca zalime, zulme, kafire ve işbirlikçilere karşı sokağa çıkıp dur diyen vatandaşlara teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Ali BAL
İstanbulum Gazetesi

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.