Hoşgeldiniz  

ADD ‘Uyan Türkiye, Oyuna Gelme!’

admin | 10 Eylül 2015 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet A- A+

ADD_atasehir_teror_sehitUlaş Kılıç başkanlığındaki ADD Ataşehir Şubesi, artan terör olaylarını lanetlemek ve terörle mücadelede hayatlarını veren şehitlere saygı için yürüyüş düzenledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Atatürk Mahallesi’nde buluşan Atatürk Düşünce Derneği (ADD) Ataşehir Şubesi üyeleri terörü kınayan dövizler ile sloganlar atarken yoldan geçen sürücüler de korna çalarak gruba desteklerini gösterdiler.

ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (9)

Atatürk Mahallesi Migros önünde toplanan ADD üyelerin sloganlar atarak başlattıkları yürüyüş, Cumhuriyet Parkı’ndaki Atatürk Anıtı önünde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ardından yapılan basın açıklamasıyla olaysız sona erdi.

Hakkari – Dağlıca’da 16 şehit verildiğini hatırlatan Başkan Ulaş Kılıç, “Uyan Türkiye!”diye başlaya basın bildirisinde, şehitlerin sorumlusu olarak iktidarı göstererek; 1990’larda bittiğini iddia ettiği terörün 2002’de iktidar eliyle şımartıldığını söyledi.

ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (2 -1)

Atatürk Düşünce Derneği Ataşehir Şube Başkanı Ulaş Kılıç Cumhuriyet Parkı’ndaki basın açıklamasında şunları söyledi:

1990’ların sonunda şerefli Türk Ordusu’nun mücadelesi sonunda bitmiş, sonlanmış olan PKK terörü, 2002’de iktidar olan AKP eliyle canlandırılmış ve bugünlere getirilmiştir. Bu iktidar zamanında, Türk askerinin başına çuval geçirilmiş, Ergenekon, Balyoz davalarıyla ordunun içi boşaltılmış, Askerimiz, Polisimiz kışlasına, karakoluna hapsedilmiş, meydanı eli kanlı terör örgütüne bırakılmış, bilerek vatanın bölünmesinin önü açılmıştır.

 Yine bu iktidar zamanında ABD – AB buyruğu altında Oslo’da başlatılan İmralı’da AKP – PKK HDP arasında sürdürülen Müzakereleri hatırlayın. Açılım, çözüm ve barış gibi uydurma adlarla konan planın aslı: Türk Milleti’nin etnik ve dini temelde ayrıştırılıp, birbirine düşman edilmesi ve sonunda vatanın bölünmesi idi.  Bu oyun tutmadı. Siz, biz, halkımız hep birlikte mücadele ederek bu oyunu bozduk. Ne var ki Recep Tayyip Erdoğan tarafsız olması gerektiğini unutup, AKP dışında koalisyon kurulmasını engelledi ve seçimleri 1 Kasım’a erteletti.  Dünün ve bugünün sorumlusu da AKP iktidarı ve Recep Tayyip Erdoğan’dır.

Amacı tek başına iktidar olmak… Sırf bu amaçla kol kola girdiği şımartıp büyüttüğü terör örgütünü “sözde Düşman” ilan edip onunla mücadele ediyor görünüp kaybettiği itibarını kazanmaya çalışıyor. Terörün amacı verdiğimiz şehitlerin amacı bu…

İktidarın TSK’ya kurulan Ergenekon ve Balyoz kumpaslarında yanıldığını söyleyip Fetullah Gülen ile mücadele ediyor görüntüsü verildiğinin iddia edildiği basın açıklaması, bu gün de Türk Ordusunun içinin boşaltılıp teröre karşı elini, kolunu bağlayan Erdoğan’ın yanılmışım diyerek büyüttüğü terörle mücadele ediyor gibi göründüğü ifadeleri ile etti.

Kılıç basın açıklamasını; “Şehitlerimize Tanrı’dan rahmet, tüm ulusumuza başsağlığı diliyoruz. Ey halkım size sesleniyoruz. Uyan ve bu oyuna gelme” diyerek tamamladı.

ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (3)ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (10)ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (13)ADD_atasehir_teror_sehit_aciklama (15)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.