Hoşgeldiniz  

‘ADALETE FENER YAK’ KAMPANYASINA MECLİS’TEN DESTEK

admin | 30 Nisan 2014 | Genel, İstanbul, Manşet, Siyaset, Spor A- A+

kadir gokmen ogutCHP İstanbul Milletvekili Kadir Gökmen Öğüt, ligin bitimine üç hafta kala 19’uncu şampiyonluğuna ulaşan Fenerbahçe’yi Meclis Genel Kurulu’nda yaptığı konuşmada tebrik etti.

CHP’Lİ ÖĞÜT: FENERBAHÇE’NİN 19. ŞAMPİYONLUĞU BUGÜNE KADARKİLERİN EN ANLAMLISIDIR

“Bölge milletvekili olarak, Fenerbahçe camiasıyla -tüm mensuplarıyla- gurur duyduğumu belirtmek istiyorum” diyen Öğüt,   3 Temmuz tarihinden bu yana ağır darbeler atlatan, siyaseten ele geçirme planlarına karşı her koşulda dik duran ve direnen Fenerbahçe’nin şampiyonluğunun, bugüne kadarki şampiyonlukların en anlamlısı olduğunu söyledi.

“Buradan, 19 yaşındayken öldürülen ve tuttuğu takımın 19’uncu şampiyonluğunu göremeyen Ali İsmail Korkmaz için, “Ali İsmail Korkmaz, Fenerbahçe yıkılmaz.” diyerek şarkı besteleyen taraftara da şükranlarımı sunuyorum” diyen CHP İstanbul Milletvekili Öğüt, “Fenerbahçe’nin bu şampiyonluğu, bir kez daha, gaz yiyen taraftarlarına, her koşulda dik duran Başkan Aziz Yıldırım’a, yönetime, futbolculara ve Ali İsmail Korkmaz’a armağan olsun” diye konuştu.

Öğüt ayrıca, “Adalete Fener Yak” kampanyasına imza atan 600 bin kişinin yeniden yargılama taleplerinin ciddiye alınmasını dilediğini belirtti.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.