Hoşgeldiniz  

Abdullah Der Sabah Namazı Cemaati ile Kahvaltı Yaptı

admin | 15 Mart 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

abdullah derAtaşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der sabah namazı kıldığı, Yeni Çamlıca’daki Aksekili Mehmet Uslu Camii cemaati ile birlikte kahvaltı yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der önceki gün, Yeni Çamlıca’daki Aksekili Mehmet Uslu Camii’nde sabah namazı kıldıktan sonra, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi  Tarkan Akan Buztaş’ın da katıldığı cami cemaati ile bir süre sohbet etti.

 

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin özel olarak camilerin bakım ve temizliklerine özen gösterilmesi talimatı verdiğine dikkat çeken Ataşehir Belediyesi Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdullah Der; bu talimatı severek yerine getirdiklerini ifade etti.

Mehmet Uslu Camii Cemaati ile sabah namazı sonrası kahvaltıya katılan Der; bu çalışmalarla halkın içinde olduğunu cami cemaatine Başkan Battal İlgezdi’nin selamını getirdiğini ve camilerin ihtiyaçları, eksiklerinin yerinde tespitinin yapılarak; yine Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı olarak ihtiyaçların tamamlanarak eksikliklerin giderildiğini söyledi.

Ataşehir Belediyesi olarak sosyal işler biriminin cami ve okulların ihtiyaçlarına öncelik verdiklerini ifade ederek buraların insanlarımızın eğitim ve ibadet yuvları olarak özel önemi olduğunu belirtti.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.