Hoşgeldiniz  

ABDULLAH DER; ‘BELEDİYE, ÇALIŞANLAR DARBEYE KARŞIYIZ’

admin | 03 Ağustos 2016 | Ataşehir, Ataşehir Belediyesi, Ataşehir CHP, Ataşehir MHP, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (1)Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı ile başladığı siyasi parti ziyaretlerine başlayan Abdullah Der, bu kapsamında ilk olarak MHP Ataşehir İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

Recep Kenan/itvhaber.com

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der, Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı ile başladığı siyasi parti ziyaretleri kapsamında ilk olarak MHP Ataşehir İlçe Başkanlığına ziyaret gerçekleştirdi.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (2)

Beraberinde CHP’li Meclis üyeleri Ekrem Köse ve Birkan Birol yıldız, CHP Ataşehir İlçe Başkan Yardımcısı Ertuğrul Baysal ile Başkan Sadun Bizel’i makamında ziyaret eden Der, daha sonra ortak basın açıklaması yaptı. Ziyarette MHP ilçe yöneticileri de Başkan Sadun Bizel’e eşlik etti.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (14)

Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der’in yaptığı ziyarette ülkemizin şu andaki durumunu değerlendirdiklerini kaydeden MHP Ataşehir İlçe Başkanı Sadun Bizel, yaptıkları değerlendirmede; yaşanan süreçte MHP, CHP, AKP hep beraber memleketimize sahip çıkma konusunda görüş alışverişi yaptıklarını kaydetti.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (10)

Bizel, görüşmede Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Der ile istişare ederek memleket meselelerinde birlikte hareket etme konusunda görüş birliği oluştuğunu ifade etti. Ülkücü hareket olarak ziyareti için Der’e teşekkür etti.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (12)

Ziyaretinin siyasi olmadığının altını çizen, Belediye Başkan Battal İlgezdi’nin talimatı doğrultusunda siyasi parti teşkilatını ziyaret ettiklerini kaydeden Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah der, ülkemizin birliği ve bütünlüğü doğrultusunda birlikte nasıl bir çalışma yapılabileceğini görüştüklerini kaydetti.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (13)

“Bizler nasıl katkı sağlarız, bize düşen görev nedir, nasıl yerine getiririz?” diye ilçe başkanı ve ilçe yöneticileri ile görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Abdullah der, partilerinin aldığı miting kararları olduğunu hatırlatarak; “Yapılacak mitingler için belediye olarak bizler ne yapabiliriz? Bunları konuştuk. Bildiğiniz gibi ülkemizin durumu ortada. Biz ve belediye çalışanları her zaman darbeye karşı olduğumuzu ifade ettik. Bunun örneklerini de gösterdik. İstiyoruz ki; Ataşehir’de bulunan siyasi partiler, yerel yöneticiler önümüzdeki süreçte hep beraber ülkemizin birliği ve bütünlüğü için e ele verip ne yapabilirizin mücadelesini vermeliyiz. Bu günkü ziyaretimiz de bu amaçlıydı. Ben, bizleri kabul ettiği için ilçe başkanım ve yönetici arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Hepimiz el ele veririz, önce Ataşehirimize, İstanbul’a sonra ülkemize iyi bir mesaj olur” dedi.

atasehir_belediye_mhp_ziyaret (4)atasehir_belediye_mhp_ziyaret (5)atasehir_belediye_mhp_ziyaret (7)atasehir_belediye_mhp_ziyaret (9)atasehir_belediye_mhp_ziyaret (11)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.