Hoşgeldiniz  

admin | 20 Ağustos 2012 | Ataşehir, Genel, Gündem, Manşet, Özel Haber, Siyaset, Türkiye A- A+

Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma törenine katılan Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış, Ataşehir halkının belediyede ‘AK’laşma kararı aldığını söyledi.

Egemen Bağış ‘Ataşehir belediyede ‘AK’laşma kararı aldı’

Recep Kenan/Ataşehirweb.com

Ramazan Bayramı’nın 1. gün Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma törenine katılan Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış yaptığı konuşmada, Ataşehir halkının belediyede ‘AK’laşma kararı aldığını tespit ettiklerini iddia etti. Ana muhalefet partisi CHP’nin PKK ve BDP’nin ruh üçüzü olduğunu da söyleyen Bakan Bağış, Cumhriyet Halk partisi Lideri Kemal Kılıçdarolu’na ise “Çakama Gandi” diye hitap etti. Bağış ayrıca PKK ve BDP’yi Kürt düşmanı olarak niteledi. “Uzun yıllar soğutulmuş olan halk değerlerine sahip çıkmaya başladı.” diyen Bağış, bunun tıklım tıklım dolan camilerden anlaşıldığını ifade etti.

Başmüzakereci ve AB Bakanı Egemen Bağış’ın Ak Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nda bayramlaşma töreninde yaptığı konuşma:

Aranızda bulunmaktan Ramazan Bayramınızı tebrik etmekten ama en önemlisi Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Beyefendi’nin selamını size, Ataşehir’e getirmiş olmaktan büyük onur duyuyorum.

Çok değerli Milletvekilimiz ve Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanımız Mustafa Ataç ile beraber Sayın Başbakanımız ile Bayram Namazında Süleymaniye camisinde beraberdik. Sizlere özel selamlarını götürme talimatını verdi. Biliyorsunuz Başbakanımız Ramazanın ilk ve son cumasını Ataşehir’de geçirdi.
Gerçekten Başbakanımızın misyonunun bir eseri olan Mimar Sinan Camii, açıldığı günden itibaren kimilerinin, “bu bölgede ne ihtiyaç var” dedikleri camii tıklım tıklım doluyor. Çünkü bu millet kendi değerleri ile barışıyor. Bu millet uzun yıllar soğutulmuş, hatta korkutulmuş. Ama şimdi bu millet kendi değerleri ile yeniden kucaklaşıyor. Bu devlet kendi milleti ile kucaklaşıyor. Hep beraber el ele veriyoruz bu ülke daha zenginleşiyor. Daha kalkınıyor, daha demokratikleşiyor ve daha şeffaflaşıyor.

Bayramlarda küçükler büyüklerini ziyaret ederler. Bayramlar bizim için birleştiricidir. Milletin vekilleri olarak bizlerde, bizi iktidara taşıyan sizlerle bayramlaşmaya geldik. Ama milletin vekili olamayıp PKK’nın vekili olanlar da kendi bayramlaşmalarını yapıyorlar. Onların nasıl kucaklaştıklarını görüyoruz.

Onlardan bir hafta evvel birileri ortalığı galeyana getirip beni dağa kaldırdılar diye bu milleti korkuturken aslında bayramlaşmaya gittiği ortaya çıkmaya başladı.

Ülkemiz üzerinde oynanan oyunlara karşı hep beraber el ele vereceğiz. Bu ülkenin bütün vatandaşları bizim kardeşlerimiz, onları kucaklayacağız. Türk’ü ile, Kürt’ü ile, Çerkez’i ile, Laz’ı ile, Boşnak’ı ile, Zaza’sı ile, Alevisi ile, Sunnisi ile, Kadını ile, Erkeği ile Askeri ile, sivili ile hepimiz biriz beraberiz.
PKK ‘nın, BDP’nin ruh üçüzü ‘Çakam Gandi’li Muhalefet pertisi

Bu ülkenin Kürt vatandaşlarının en büyük düşmanı PKK’dır, BDP’dir arkadaşlar. Birde onların ruh üçüzü var, pikniğe giden vekilin arkasında durduğunu söyleyen genel başkanları ile, namı diğer Çakma Gandi’leri ile ana muhalefet partisi. Allah ıslah etsin. Allah onlara da akıl fikir versin. İnşallah hep beraber el ele verip bu terör belasına son vereceğiz. Türkiye Cumhuriyeti güçlü bir devlettir. Bin yılı aşkın bir süredir kendi devletini yöneten bir millettir.

Allahın izni ile çok daha büyük sorunları geride bıraktık, bunu da çözceğiz. Ben burada Milletvekilimiz Sayın Belma hanıma teşekkür etmek istiyorum. Çünkü birlikte Ataşehir sorumlusuyuz. Ama benim bakan olmam sebebi ile diğer ilçelere de vakit ayırmam gerekti. Ramazanda çok istememe rağmen başka yerlerdeki görevlerim nedeni ile üç kez Ataşehir’e gelebildim.
Ataşehir belediyede ‘AK’laşma kararı almış

Kadir Gecesi’nde sizlerle beraberdik. Ataşehir’de Kadir Gecesi’nde gördüğüm tablonun bana verdiği tek bir mesaj var. Arkadaşlar Ataşehir belediyede aklaşma kararı almış. Millet kararını vermiş. Sizlerden ricam milletin kararına sahip çıkın. Kadir Gecesi’nde Nimetullah kardeşim ile biz onu tespit ettik. Bir yerde değil, birçok yerde tespit ettik. İftar sofrasında da, camiye giderken de, sokakta yürürken de bize iletilen mesajlar çok açık ve net. Sizlerden tek ricam, istirhamım milletin emanetine sahip çıkın ve milletin talimatını yerine getirin.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.