Hoşgeldiniz  

admin | 16 Ağustos 2012 | Genel A- A+

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya ile Tuzla`da yapımları devam eden İl Özel İdaresi yatırımlarını inceledi.

Vali Mutlu Tuzla`da incelemelerde bulundu



Vali Mutlu`ya, Tuzla Kaymakamı Mümin Heybet, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Sabri Kaya, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İl Genel Meclisi Üyeleri, Mustafa Özmen, Gökhan Can, Muhittin Çalagün, Ömer Erol Çalışır ve Mustafa Selvitop eşlik etti.

Vali Mutlu, inceleme gezisine ilk olarak Ak Fırat Kızılay Afet Lojistik Merkezi inşaatı ile başladı. Ardından Ak Fırat Aile Sağlığı Merkezi inşaatına geçen Mutlu, yapılan çalışmalarla ilgili genel bilgi aldı ve inşaatların zamanında teslim edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Vali Mutlu`nun bir diğer adresi Cemal Türker İlköğretim Okulu idi. Okulun içerisine yapılan anaokulunu hem proje hem de maliyet bakımından çok beğenen Vali Mutlu, anaokulunu “Örnek bir proje“ diye tanımladı.

Tarihi Aydınlı İlköğretim Okulu restorasyon çalışmalarını inceleyen Vali Mutlu ahşap ve demir ustaları ile sohbet etti. Mutlu, oymacılığın çok değerli olduğunu ve ahşap ve demir ustalarının artık yetişmediğini ve bundan üzüntü duyduğunu dile getirdi.

Vali Mutlu`nun İncelediği yatırımlar

Ak Fırat Kızılay Afet Lojistik Merkezi İnşaatı, Ak Fırat Aile Sağlık Merkezi İnşaatı, Cemil Türker İlköğretim Okulu içine yapılan Anaokulu İnşaatı, Orhanlı Polis Merkezi İncelemesi, Aydınlı İlköğretim Okulu restorasyon çalışmaları, Tuzla Şelale Parkı inşaatı ve çevre düzenlemesi, Halil Türkan İlköğretim Okulu inşaatı, Tuzla Atatürk İlköğretim Okulu içerisindeki anaokulu inşaatı, Tuzla Polis Merkezi Amirliği.

İnceleme gezisi sonunda İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu kısa bir açıklama yaptı:

Vali Mutlu, açıklamasında: “Bu gün burada Özel İdaremizin yaptırdığı yatırımlarımızı hep birlikte inceledik. İl Özel İdaremiz özellikle eğitim ve sağlık konusunda yatırımlar yapıyor. Tuzla her geçen gün gelişmekte olan bir ilçemiz. İlçemizin gelişmesi için çabalayan Kaymakam’ımız ve Belediye Başkanı’mıza teşekkür ediyorum. “ dedi.

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.