Hoşgeldiniz  

Ekrem İmamoğlu, ‘O Afişlerin Maliyetini Biliyorum’

admin | 27 Mart 2019 | İstanbul, Manşet, Siyaset, Üst Manşet A- A+

Seçim çalışmaları kapsamında Ataşehir Trabzonlular Derneği’ni ziyaret eden CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, bütün ilçe belediyelerine ayrım yapmadan, eşit hizmet vereceklerini söyledi.

Recep Kenan/itvhaber.com

31 Mart 2016 Yerel Seçimlerinde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı olacağına kesin gözüyle baktığını ifade eden Millet İttifakı CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, seçim sonucunun açıklanması ile birlikte aşırı sevinç istemediğini, 16 milyon ile birlikte sevineceklerini söyledi. İmamoğlu CHP’li Ak Partili diye ayrım yapmayacağının, bütün ilçe belediyelerine eşit davranacağının sözünü verdi.

Ataşehir Trabzonlular Derneği’nde hemşehrileri ve iş insanlarıyla bir araya gelen Ekrem İmamoğlu’na Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi ile birlikte CHP Ataşehir İlçe Başkanı Hakkı Altınkaynak, Ataşehir Belediye Başkan Vekili İlhami Yılmaz, Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Deniz Kutlu’da eşlik etti.

İMAMOĞLU İLE BİRLİKTE ATAŞEHİR’İN SORUNLARINI ÇÖZECEĞİZ

Başkan adayı Ekrem İmamoğlu’nun Trabzonlular derneği  ziyaretinde Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen’in selamlaması sonrası konuşan Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi, Büyükşehir’in Ataşehir’e zulüm yaptığını iddia ederek 31 Mart’ta yapılacak olan seçimle Büyükşehir Belediye Başkanı seçilecek olan Ekrem İmamoğlu ile birlikte Ataşehir’in sorunlarını çözeceklerini kaydetti.

Ekrem İMAMOĞLU İBB Adayı Ekrem İmamoğlu Bahar Rüzgârını Ataşehir’e Taşıdı https://www.itvhaber.com/ibb-adayi-ekrem-imamoglu-bahar-ruzgarini-atasehire-tasidi.html#.XJsB5QsDnmI.twitter

Recep Kenan paylaştı: 26 Mart 2019 Salı

BAŞARMAMIN SEBEBİ DEVLET ADAMI SORUMLULUĞUMDAN

İnsanın karakterinde doğduğu yerin izlerinin olduğunu kaydeden Millet İttifakı CHP’li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, “İnsanın doğduğu yer, beslendiği yerdir. Benim için doğduğum yer hem beslendiğim yer hem de bir güvencedir. Trabzon bir imparatorluğa başkentlik yapmış kenttir. İnsanın doğduğu ve yaşadığı şehirlerin karakterine de yansımaları vardır.  Benim karakterimde Karadeniz’in, o güzel coğrafyanın beslediği damarlar var. Bir tek sabrıma şaşırıyor insanlar.  Karadenizliler bu kadar sabırlı olmaz diyorlar. Nasıl başardığımı da sıkça soruyorlar.  Başarmamın sebebi de devlet adamı sorumluluğumdan kaynaklanıyor. ” diye konuştu.

BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARINA EŞİT DAVRANACAĞIM

İmamoğlu, “Ataşehir’de sçim kazanacak olan Battal İlgezdi ile çok güzel işler yapacaklarını, Ataşehir’in sorunlarını çözeceklerini kaydeden Ekrem İmamoğlu, “İstanbul’da hangi siyasi partinin belediye başkanı olursa olsun, ayrım yapmadan bütün belediye başkanlarına eşit davranacağım. Bizde adamcılık yok. Onlar adamcılıktan kendi belediye başkanlarına bile sıkıntı çektiriyorlar.” Dedi.

O PARAYLA AFİŞ ASTIRDIYSA YAZIK, BAŞKA BİRİ HARCIYORSA; “TRABZON SPOR’A” DEMELİYDİ.

İktidar partisi İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayının Trabzon STK çatısı altında düzenlenen toplantı  için asılan afişlerin maliyetine dikkat çeken Ekrem İmamoğlu, İstanbul’un her yerine asılan afişlerin maliyetni bildiğini kaydederek, “İstanbul’da bazı sivil toplum kuruluşları kendi il isimlerini kullanarak, siyaseti kullanarak, kendisini toplum kuruluşlarının içine sokarak çok yanlış yapıyorlar. Bunun en acı örneği, İstanbul’un hemen hemen her yerinde iktidar partisinin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Trabzonlularla buluşuyor afişleri yer alıyor.  İstanbul’un her yerine asılan afişlerin ne kadar büyük bir maliyette olduğunu biliyorum. İstanbul Trabzon Federasyonu’nun o kadar parası var ve o parayla afiş astırdıysa yazık etti. Keşke Trabzon Spor’a verseydi, bir futbolcu alırlardı afişlere harcanan parayla. Ama Trabzon Dernekler Federasyonu yerine başka biri bu parayı harcıyorsa yine Trabzon Dernekler Federasyonu ‘Dur kardeşim sen bu parayı bize ver, biz Trabzon Spor’a bağışlayalım parayı’ demeliydi.” Diye konuştu.

Programın sonunda, CHP ve İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Ekrem İmamoğlu ile Ataşehir Belediye Başkanı ve CHP Ataşehir Belediye Başkan Adayı Battal İlgezdi’ye Ataşehir Trabzonlular Derneği Başkanı Namık Sürmen tarafından Karadeniz’in yöre enstrümanı kemençe hediye edildi.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.