Hoşgeldiniz  

4. Ataşehir Tiyatro Festivali Sona Erdi

admin | 22 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Kültür & Sanat, Manşet A- A+

atasehir_tiyatro_festival27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde başlayan, usta oyuncuların sahne aldığı, 11 farklı tyatro oyununun 14 kez sahnelendiği, 4. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi.

Ataşehir Belediyesi tarafından hazırlanan 4. Ataşehir Tiyatro Festivali sona erdi. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde başlayan ve 19 Nisan’da son bulan festival boyunca 11 farklı tiyatro oyunu 14 kez sahnelendi.

Festival boyunca Genco Erkal, Emre Kınay, Cem Davran, Erkan Can ve Enis Fosforoğlu gibi Türk tiyatrosunun önemli isimleri Ataşehir’de oyunlarını sergiledi.

Mahşer-i Cümbüş, Tiyatro Formül, Ankara Meydan Sahnesi, Enis Fosforoğlu Tiyatrosu, Tedbil-i Mekan, Ankara Sanat Tiyatrosu, Duru Tiyatro, İstanbul Halk Tiyatrosu ve Dostlar Tiyatrosu tarafından festivalde sergilenen oyunlara Ataşehirliler büyük ilgi gösterdi.

Festival hakkında bir açıklama yapan Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi şunları söyledi: “Ataşehir Belediyesi olarak, hazırladığımız tiyatro festivalimize Ataşehirliler tarafından gösterilen yoğun ilgiye teşekkür ederiz. Artık geleneksel bir hale gelen Ataşehir Tiyatro Festivali’nin dördüncüsü ile sizleri buluşturmanın mutluluğunu yaşadık. Seneye, tiyatro festivalimizin beşincisinde de buluşmayı umut ediyoruz. Ataşehir’deki kültür aktiviteleri hız kesmeden devam edecek.”

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.