Hoşgeldiniz  

3.Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Başlıyor

admin | 18 Nisan 2013 | Ataşehir, Genel, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber A- A+

 23 nisanAtaşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek ve 23 Nisan’a kadar sürecek olan, Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali 20 Nisan’da başlıyor.

Recep Kenan/haberinasli.com

Bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, 8 ülkeden 184 yabancı konuk çocuğun katılımı ile gerçekleşecek çeşitli gösteriler ve Keremcem konseri ile festival kapanıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından açıklanan Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali Programı şöyle;

3.Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali 20 Nisan’da başlıyor.

Ataşehir Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek olan Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali birbirinden renkli etkinliklerle Ataşehir’de coşkuyla kutlanacak.

3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, 20 Nisan Cumartesi günü mahallelerde gerçekleşecek gösterilerle başlıyor. Ataşehir Belediyesi’nin konuğu olarak bu yılki gösterilere Almanya, Arnavutluk, Bulgaristan, Çek Cumhuriyeti, Estonya, Macaristan, Meksika, Polonya ve Yakutistan’dan 184 çocuk katılıyor. Misafir ekiplerin okullarda ve evlerde konaklamaları Ataşehir Belediyesi ile Ataşehir İlçe Eğitim Müdürlüğü’nün işbirliğiyle sağlandı. Ataşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü ise tüm festival boyunca misafir ekiplerin güvenliği konusunda katkı sunacak.

Açılış 20 Nisan’da
Festival boyunca 400 bin nüfuslu Ataşehir’in üç mahallesi etkinliklere ev sahipliği yapacak 3. Uluslararası Ataşehir 23 Nisan Çocuk Festivali, 20 Nisan Cumartesi günü saat 13.00’de üç farklı mahallede çocukların gösterileriyle başlıyor. Ferhatpaşa Ataevi’nde Arnavutluk, Meksika, Polonya ve Ataşehir’den çocukların gösterileri olacak. Yeni Çamlıca Ataevi’nde Estonya, Macaristan ve Ataşehir’den çocuklar; Deniz Gezmiş Parkı’nda ise Bulgaristan, Yakutistan, Çek Cumhuriyeti ve Ataşehir’den çocuklar birbirinden ilginç gösteriler sunacak.

21 Nisan, Pazar
Festival’in ikinci günü olan 21 Nisan Pazar günü saat 13.00’de Küçükbakkalköy Prestij Caddesi’nde kortej yürüyüşü gerçekleşecek. Yürüyüş sonrası çocukların gösterileri başlayacak. Aynı gün saat 15.30’da İçerenköy Carrefour’da her yaştan çocuğu ilginç şovlar ve büyük eğlence bekliyor.

22 Nisan, Pazartesi
Ataşehir Belediyesi’nin konuğu olarak bu yılki gösterilere yurtdışından katılan ekipler 22 Nisan sabahı protokol ziyaretleri yapacak. Misafirler, Ataşehir Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ardından Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’yi makamında ziyaret edecek. Misafirler aynı gün Sultanahmet’teki MiniaTürk’ü gezecek. Kafile başkanları adına aynı gün saat 20.00’de Bostancı Green Park Otel’de bir kokteyl gerçekleşecek.

23 nisan_keremcem

Galada Keremcem konseri
Festival korteji, 23 Nisan Salı günü saat 14.00’de Ataşehir Belediyesi önünden galanın gerçekleşeceği Ülker Sports Arena’ya doğru yol alacak. Festival’in galası ise 23 Nisan Salı günü saat:15.00’de Ülker Sports Arena’da çocukların renkli gösterileriyle başlayacak. Gala’nın sürprizi ise saat 16:30’da başlayacak olan Keremcem konseri. Gala ve Keremcem konserine Ataşehirliler’in yanı sıra tüm İstanbullular davetli.

Festival’in konaklama sponsoru Green Park; gezi sponsoru İçerenköy Carrefour, gala gösterisi için alan sponsoru ise Ülker Sports Arena.

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.