Hoşgeldiniz  

admin | 04 Ağustos 2015 | Emlak, Genel, Gündem, İstanbul, Kentsel Dönüşüm, Manşet A- A+

mustafa_ozturk_csb_mustesarMüsteşar Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünde vatandaşların işini adaletle hızlı, seri ve pratik olarak yapılması yönünde duyuru yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü’nde, Müsteşar Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK imzasıyla yaptığı duyuruda vatandaşların işini adaletle hızlı, seri ve pratik olarak yapılması yönünde uyarıda bulundu.

Ayrıca, Müsteşar Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK atasözün yaptığı göndermeyle, “bugünün işini yarına bırakmayalım” ifadesini de kullanarak;“Çalışmalarınızda başarılar dilerim” sözleri ile başarı dileğinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK bu uyarı ve temennisi ile özellikle Fikirtepe ve Yenisahra ve Barbaros mahallelerinin de aralarında bulunduğu dönüşüm uygulaması yapılan yada bekleyen mahalle sakinlerinin de duygularını dile getirmiş oldu.

Müsteşar Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK’ün Çevre ve Şehircilik Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü web sitesindeki duyurusu:

Değerli Arkadaşlar, Vatandaşlarımızın işini adaletle hızlı, seri ve pratik olarak yapalım, bugünün işini yarına bırakmayalım. Çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Prof. Dr. Mustafa ÖZTÜRK

Müsteşar

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.