Hoşgeldiniz  

Haluk Sadıkoğlu, ‘Herkes konuşur Ak Parti yapar’

admin | 27 Mayıs 2015 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Genel Seçim Adayları, Gündem, İstanbul, Manşet, Özel Haber, Siyaset A- A+

ak_parti_yenisahra_halukAk Parti milletvekili Adayı Coşkun Koç, Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu Ayşe Eren’den oluşan ekip Yenisahra’da seçim çalışması yaptı.

Recep Kenan/itvhaber.com

Kahvaltı, esnaf, pazar ve ev ile hasta ziyaretinden oluşan Yenisahra’daki seçim çalışmasına Ak Parti İstanbul 1. Bölge Milletvekili Aday Coşkun Koç, Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Eren, Yenisahra mahalle Temsilcisi Mustafa Çamyar ve mahalle yönetimi eşlik etti.

Yenisahra’da yaptıkları seçim çalışması ile lgili bilgi veren Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu; “Milletvekili adayımız Coşkun Koç ile birlikte Yenisahra bölgesinde ziyaretlerimiz sürdürüyoruz. Ataşehir İlçesinde bu güne kadarki programlarda diğer ilçelerde olduğu gibi milletvekili adaylarımızla beraber saha programları yapıyoruz” diye konuştu.

“Seçmenimizin Tamamına Ulaşmaya Çalışıyoruz”

Ataşehir genelinde 31 milletvekili adayında her gün bölge SKM’nin görevlendirdiği 2 milletvekili ile Ataşehir genelinde saha çalışmaları yaptıklarını kaydeden Haluk Sadıkolğlu; “Bugün de Yenisahra’dayız. Bu gün seçim irtibat bürosunda başlayan kahvaltılı programımız, esnaf ziyaretimiz ve Pazar yerinde açılan Ak Nokta ziyaretimiz ve devamında esnaf ve hasta ziyaretleri ile akşama kadar devam edecek. Akşam da ev toplantıları yapacağız. Seçmenimizin tamamına ayırt etmeksizin ulaşmaya çalışıyoruz. Sorunlarını dinliyoruz. Kısa vadede çözmediklerimizin de notlarını alıyoruz. İlgili kurumlara ileterek takipçisi oluyoruz” dedi.

“Herkes konuşur, Ak Parti yapar”

Adaylarının seçildikten sonra da halkın sorunları ile ilgilenmek zorunda olduklarının bilincinde olduğunu vurgulayan Ataşehir Belediye Meclis Üyesi Haluk Sadıkoğlu; “Biz Ak Parti olarak sadece seçim günlerinde ilgilenmiyoruz. Adaylarımız seçildikten sonra da halkımızn sorunlarını TBMM’ye taşıyacaklardır. Bu gün yaptığımız çalışmalar oldukça verimli geçmekte. Halkımızdan olumlu teveccühler alıyoruz. Vatandaşımız birincinin kim olduğunu biliyor. Biz istiyoruz ki; uluslar arası sermaye güçlerine Yenisara’dan seçim sonrasında güzel bir cevap gelmesi. Yüksek bir oy oranı ile Mecliste temsil edilmeyi arzu ediyoruz. Ve diyoruz ki; “Herkes konuşur, Ak Parti yapar.”

ak_parti_yenisahra_ayse

 

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.