Hoşgeldiniz  

24 Haziran Akşamı 16 Yıllık Reklam Arasına Son Vereceğiz

admin | 14 Mayıs 2018 | Ataşehir CHP, Genel, Manşet, Siyaset A- A+

CHP Kartal İlçe Başkanlığı’nın SKM Açılış töreninde konuşan CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, “4 Haziran akşamı 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz” dedi.

CHP’li Kaftancıoğlu: 24 Haziran akşamı 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz

Cumhuriyet Halk Partisi Kartal İlçe Başkanlığı’nın seçim koordinasyon merkezi coşkulu bir törenle açıldı. Açılış törenine CHP İstanbul İl Başkanı Dr. Canan Kaftancıoğlu, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onursal Adıgüzel, CHP Milletvekili Ali Özcan ve Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz de katıldı.

24 Haziran seçimleri için çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren CHP, İstanbul’un 39 ilçesinde yoğun bir seçim mesaisi yapıyor. Göreve geldiği günden beri çalışmalarına aralıksız devam eden CHP İl Başkanı Kaftancıoğlu da seçim tarihinin ilan edilmesinin ardından çalışmaları hızlandırdı. CHP’li Kaftancıoğlu, bugün de CHP Kartal Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Yüzlerce partilinin katıldığı coşkulu bir törenle yapılan açılışta konuşan Kaftancıoğlu, 24 Haziran seçimleri için iddialı konuştu: “24 Haziran akşamı 16 yıllık reklam arasına son vereceğiz.” CHP’li Kaftancıoğlu konuşmasında özetle şunları söyledi: “Bugün Soma’da 301 anne ağlıyor. ‘Ananı da al git’ diyen zihniyet ortadan kalkacak ve hepimizin anneler gününü coşkuyla kutladığı günler göreceğiz. Memlekette tek bir şey var. Bir adamın iki dudağının arasından çıkan sözlerin kanun sayıldığı günleri yaşıyoruz. Biz bu topraklarda, bu memlekette eşitlik, özgürlük, insanca ve hakça yaşam istiyoruz. İnsanların birbirinin gözlerinin içine bakarak birbirini anlayabildiği, herkesin birbirini dinlediği bir memleket istiyoruz. İnsanların birbirinin yüzüne bakmaktan korktuğu, toplumun bu denli ayrıştırıldığı bir ülke istemiyoruz.

Hiç kimsenin sihirli bir deneği yok. Başarmak için önce kendinize inanmalısınız. O gücü kendinizde hissettiğinizde işimiz çok kolay. Bizim korkacak bir şeyimiz de yok. Ne söylediğimizi biliyoruz, neyi savunduğumuzu biliyoruz, neyi istediğimizi gayet iyi biliyoruz. Korkması gerekenler korksunlar; bizler demokratik bir Türkiye için mücadeleye devam edeceğiz. Halk için halkla beraber halkın Türkiyesinde halkın cumhurbaşkanıyla Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında buluşacağız.”

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.