Hoşgeldiniz  

23 Nisan Bayramı ve TBMM’nin Kuruluşu Resmi Törenle Kutlandı

admin | 23 Nisan 2020 | Ataşehir, Eğitim, Genel, Gündem, Manşet A- A+

TBMM’nin kuruluşunun 100.Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı koronavirüs önlemleri ve tedbirleri kapsamında Ataşehir’de ilçe protokolünün katılımıyla kutlandı.

TBMM’nin kuruluşunun 100.Yılı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm yurtta olduğu gibi koronavirüs önlemleri ve tedbirleri kapsamında Ataşehir’de ilçe protokolünün katılımıyla kutlandı.

Ataşehir Cumhuriyet Anıtı’nda gerçekleşen törene; Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi, Belediye Başkan Yardımcıları Hüseyin Hışman, Orhan Çerkez, Cenan Arslan, Belediye Birim Müdürleri, Belediye Başkan Yardımcıları Ataşehir İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Günday, Şube Müdürleri Vedat Vefa Budak, Nazım Yurdagül’ün yanısıra okul müdürleri, CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın ve İlçe Yöneticileri katıldı.

Törende İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çelenginin koyulmasının sonrasında İstiklal Marşı okundu. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından tören Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi’nin ve CHP Ataşehir İlçe Başkanı Celal Yalçın’ın anıta çelenk koymasının ardından tören sona erdi.

Etiketler:
Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.