Hoşgeldiniz  

‘15 TEMMUZ MİLLİ DİRENİŞ’ SERGİSİ ATAŞEHİR’DE

admin | 01 Eylül 2016 | Ataşehir, Ataşehir Ak Parti, Genel, Gündem, Manşet, Siyaset A- A+

ak_sergi (0-)AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı’nın düzenlediği FETÖ/PDY’nin 15 Temmuz darbe girişimi fotoğraflardan oluşan ‘15 Temmuz Milli Direniş’ sergisinin açılışı yapıldı.

15 Temmuz darbe girişimine karşı halkın direnişini anlatan fotoğraflardan oluşan ‘15 Temmuz Milli Direniş’ sergisi AK Parti Ataşehir ilçe binası önünde Ataşehirlilerle buluştu.

ak_sergi (1)

AK Parti Ataşehir İlçe Merkezi önünde düzenlenen sergide, milli iradenin darbeye karşı mücadelesi başta olmak üzere AK Parti Ataşehir İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen demokrasi nöbetleri ve yürüyüşlerinden anlık tespitlerin olduğu fotoğraflarda yer aldı.

AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Mustafa Naim Yağcı’nın şehir dışında olması sebebiyle katılamadığı İlçe Başkan Yardımcısı Osman Korkmaz’ın vekalet ettiği sergiye; Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu, AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Üzeyir Işık, AK Parti Ataşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Neslihan Yurtdagül, Belediye Meclis üyeleri, başkan yardımcıları Sinan Ayrancı, Zafer Düşgün’ün de aralarında olduğu AK Parti Ataşehir İlçe ve mahalle teşkilatı, partililer ile vatandaşlar katıldı.

ak_sergi (64)

ak_sergi (30)ak_sergi (34)

Sergi açılış töreninde ilk konuşan AK Parti Ataşehir İlçe Başkanvekili Osman Korkmaz, 15 Temmuz’da darbe girişimine cevabı halkın verdiğini kaydederek, “Bir musibet bin nasihatten iyidir derler. Bizler Osmanlı torunları olarak tarihimizden ders almış ve ileride de tarih yazacak nesiller olarak arkamızdan gelecek nesle de iyi şeyler bırakabilecek kabiliyetteyiz. 15 Temmuz gecesi bu menfur saldırıya kalkışanların da cevabını halkımız çok iyi bir şekilde verdi. Şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum” dedi.

ak_sergi (39)

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Üzeyir Işık de, “15 Temmuz’u yüreğimize, aklımıza acı hatıraları ama geleceğimize dair büyük umutlarımızla, bağımsızlığımızdan asla taviz vermeyecek bir kazıdık. Ataşehir o gece üzerinde düşenin fazlasıyla yaptı. Ataşehir üzerine düşeni yaptığı için gönlünde o huzuru eminim ki taşıyordur” diye konuştu.

ak_sergi (48)

Ataşehir Kaymakamı Zafer Karamehmetoğlu da, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayarak başladığı konuşmasında, “15 Temmuz Türk milletinin birlik ve beraberliğinin simgesi oldu. Bu kutlu günün kahramanları olan şehitlerimize Allah rahmet eylesin” dedi.

ak_sergi (53)ak_sergi (56)

15 Temmuz milletin bir destan yazdığını belirten AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, darbe girişine karşı kahramanca direnen, milli iradeye sahip çıkan halkı kutlayarak; “Milletimiz, 15 Temmuz’da millet iradesini alaşağı etmek isteyenlere karşı yiğitçe bir duruş sergiledi. Tüm Türkiye’deki vatandaşlarımızı; demokrasi adına, geleceği adına, istikbali adına yollara düşen herkesi yürekten kutluyorum” şeklinde konuştu.

ak_sergi (2)ak_sergi (24)ak_sergi (28)ak_sergi (33)ak_sergi (41)ak_sergi (42)ak_sergi (43)ak_sergi (46)ak_sergi (62)ak_sergi (68)ak_sergi (70)

Yorumunuz
Konu hakkındaki görüşleriniz nelerdir?

© 2020 Haberin Aslı Tüm Hakları Saklıdır ~ İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.